Blij met nieuwe toetsenbord. Snel bezorgd.

Zie boven

snel goedkoop en goed

snelle levering duidelijke website en een goedeprijs

Ik zocht een hoes en vond er een

Kijken, klikken, betalen en binnen

Goeie prijs, snel geleverd.

Goeie prijs, ruime keus, meer dan alleen hoesjes, snel geleverd.

Snel en goed verzorgd!

Vlug verstuurd en werkt zoals het hoort te doen. Enig minpuntje is dat het geluid via de oortjes nu veel harder is en daardoor lastiger af te stemmen is.

Snelle levering, goed product.

Fijn hoesje voor mijn iPad mini 7, Voorheen had ik altijd een heel goedkoop hoesje. Deze was iets duurder (maar eigenlijk nog best voordelig) maar ik merk meteen al het verschil. Prettig soepel materiaal. Voelt prettig aan. Maar goed, de praktijk zal uitwijzen of en wanneer er slijtage ontstaat.

Super! Snel geleverd!

Goed hoes, betaalbaar, snel geleverd

Snelle levering en goed product

Spigen hoesje en privacy screenprotector zijn top. Snel geleverd.

Altijd betrouwbaar

Altijd zoals afgebeeld op se site en betrouwbaar. Snelle levering, goede kwaliteit

Past goed voelt goed aan

Ik heb het hoesje een tijdje in gebruik heerlijk hoesje knoppen werken goed smal past goed voel goed in de handen aan

Eerste keer wat besteld, geen spijt van. Snelle levering, allws prima verlopen

Fraai hoesje voor de Iphone 16

jHoese voor de iPhone 16 kwam snel binnen. Het is een perfect product. Helaas moet ik nog even wachten op de levering van de iPhone 16.

Hoesje was juiste prijs, snel gevonden, snel geleverd

Prima service goede prijs

Alles goed, alleen niet steeds zeuren over beoordelingen. Goede wijn behoeft geen krans

Mooi product

Snel besteld, goed geleverd, goed product

Goede service goed product

Premium product, quick delivery

Mijn telefoon is goed beschermd en het hoesje is prachtig

Goed verpakt en snel geleverd

Goede kwaliteit en snelle levering!

De horloge bandjes zijn van prima kwaliteit en de zending was zoals aangegeven snel in huis!

Makkelijk goedkoop snel

Top prijs

Appelhoes maakt het waar

Ik heb een positieve koopervaring bij Appelhoes. Twijfel niet om hier iets te bestellen.

Duidelijke website, snelle levering

Er is een duidelijk overzicht op de website Snelle levering Geen extra kosten

Bestellen bij Appelhoes?? DOEN!!

Goede website en productomschrijving, ruime keuze, heel vlotte levering, prima verpakt en prijs ok. Op het eerste zicht ... heb ik kwaliteit gekozen wat de bestelde producten (RhinoShield hoesje en BodyGuardz screenprotector) betreft. Nu afwachten of de screenprotector echt wel degelijk is. Dat weet je pas bij gebruik. Er zit heel wat kaf tussen het koren bij screenprotectors heb ik ervaren.

super en top kwaliteit

Mooi van kleur en staat heel luxe op mijn Watch.