Betrouwbaar en snel

Al enkele malen iets besteld kwaliteit is telkens prima en levering probleemloos

Goede en best goedkope producten, maar wat een helpdesk

Ik ontvang een product waarvoor een applicator nodig is, maar niet de applicator. Ben vijf dagen bezig geweest om dat ding te krijgen. Niet dus

Duidelijke en gemakkelijke website. Goede en snelle service. Heel tevreden

Goede prijs / kwaliteitverhouding

Laatst een hoesje gekocht met screen protector en ben onder de indruk van de kwaliteit, snelle bezorging en goede updates voor jouw bezorging

Nette prijs, snel geleverd

veel keuze, nette prijs en snelle levering. Wat wil je nog meer?

TOP PRODUCT : iPhone 17 Pro Max Aramid UltraGuard Case

Had deze back cover al voor de Iphone 16 Pro Max . Nu gekocht voor de Iphone 17 Pro Max

Snelle en goede service

Telefoonhoesje voldoet aan de onze verwachtingen!

Fijn hoesje

vrijdag besteld en helaas dinsdag pas bezorgd.

Net als vorige keren zeer tevreden.

Ik kom mijn hoesjes al jaren persoonlijk ophalen in Maassluis. Elke keer vriendelijk geholpen en kon/kan ik weer een tijdje vooruit. Ook altijd kwalitatief uitstekend. Een echte aanrader. Als je bij Appelhoes geen hoesje vindt dan vind je het nergens :-)

Snel!

Top service. Heel snel!

Goede en snelle levering

Snelle levering en goed hoesje voor mijn iPhone 17 pro. Heb de esr clear case

Snelle en uiterst verzorgde levering. Aanrader!

Snel geleverd, prima product

Geen Apple product, wel Apple beleving en een fijne combinatie van normaal plus numeriek toetsenbord. Alles-in-een,.. Denk niet dat het qua toetsenafstand ergonomisch is, maar dat heeft voor mij geen toegevoegde waarde in de frequentie van het gebruik.

Top service,snel,zeer scherpe prijs

Top product,correcte,snelle levering en zeer scherpe prijs . Ik ga nog bestellen

Prima en snelle levering

Helemaal tevreden met mijn magsafe wallet. Snelle en correcte levering door Appelhoes

Mooie producten, goede service

Zeer tevreden met de aangekochte producten en de service. Ze reageerden snel op vragen per mail en ik had de producten vlot in huis.

Perfect afgehandelde retourzending

Na een verkeerde bestelling retourprocedure gestart; vlekkeloos verlopen

Maakt levertijd niet waar

Volgens de website is het 'Voor 21:00 besteld, vandaag verzonden'. Ik had voor 20.00uur besteld. Maar de volgende dag geen track en trace ontvangen en ook geen pakket. Contact gezocht met Appelhoes. Hun reactie: Dat klopt, maar wij zijn ook afhankelijk van PostNL. Dus ik ga er vanuit dat het spoedig gescand wordt door hen zodat u een update ontvangt. Vervolgens krijg ik een aantal uren later een geautomatiseerd bericht dat er een pakket verstuurd is. Oftewel, die was gewoon nog niet verstuurd. Dit had niets te maken met PostNL. De mail van de verzendbevestiging kwam namelijk van hun orderpicksysteem. Als je dan een keer je leverbelofte niet waar kunt maken dan moet je er niet over gaan liegen.

Snel bezorg, super kwaliteit

Prima prijzen, goeie service

Prima assortiment en de bestelling was snel geleverd. Ik koop hier eigenlijk al jaren mijn hoesjes en het bevalt goed

mooie transparante bescherming van mijn nieuwe airpods pro.

Goede prijs/kwaliteit verhouding en snelle service

Vlotte service na een kleinigheidje dat fout gelopen was en tevreden van de aankoop

De Beste webshop voor iPhone hoesjes

Al vele jaren de place to be, waar ik mijn hoesjes koop voor mijn iPhone. Een zeer ruim assortiment aan merken. Ikzelf ben grote fan van Nomad. Snelle levering en goede service bij eventuele problemen. Top!

Top producten, héél snel geleverd.