Tel gaat super lang mee ligt goed in de hand en is beschermd

Mooie hoes voor een prima prijs

Ik heb een hoes voor mijn i-Pad air gekocht en hij past perfect. Niet zo'n enorm dure van apple zelf, deze is leuker van kleur en dient het zelfde doel. Ook snel geleverd.

Snelle verzending !

Goed verpakt, snelle verzending; duidelijke foto’s- prima

Too

Slechte service

Levertijd niet als gecommuniceerd, “vandaag verzonden” is standaard alleen aanmelden bij postNL en nog niet aan ze geven, moeilijk doen bij retouren…

Perfect geregeld ,netjes bezorgd

Netjes geregeld,pakket was te zien in mijn postapp. Helaas was post.nl traag met bezorgen.

Product is nog steeds niet afgeleverd.

Laatste bericht van PostNL dat het zou worden bezorgd maar daarna radiostilte.

Een leuke aankoop

Nog nooit bij u besteld,maar een goede aankoop.

Geen reactie

Na een aantal mailtjes en vragen via de chat geen enkel reactie ( wel te zien dat het gelezen is) Erg jammer. Mooi bedrijf maar de service vind ik erg slecht

Degelijk

Het hoesje is heel erg stevig, met de tijd gaat het alleen maar mooier worden. Ook was de levering correct en snel. Dank jullie wel.

Mooi product, snel geleverd

Duidelijke site met prima aanbod. Had snel een goede hoes gevonden en past perfect om mijn MacBook Air.

Top.

Alles perfect verlopen

Snel verstuurd, goed verpakt en duidelijke communicatie

Vlot en correct

Prima service, vlotte verzending.

Mooi product en snel geleverd

Nooit geleverd

Mooi product besteld. Het zou de volgende dag binnen zijn. Maar tot mijn verbazing is het nooit binnen gekomen. Trake and trace geeft alleen aan dat t vertraagd is maar geen updates. Erg jammer waarschijnlijk ben ik me geld kwijt.

Top geregeld. Zoals verwacht

Goed product en een snelle levering

Zoals altijd perfecte snelle service

Bestelling geplaatst en alles zoals beloofd nagekomen. Al vaker bij Applehoes besteld en is altijd perfect gegaan. Absoluut aan te raden site!!

Perfect hoesje.

Perfect hoesje voor mijn telefoon. Snel geleverd. Super kwaliteit.

Tevreden

Alles perfect en snel ontvangen heel tevreden thx

Top producten zeker voor Apple gebruikers.

Gewoon goed en snel verstuurd!!

Gewoon goed en snel verstuurd!!

Geheel vlg’s verwachting