Snelle service en duidelijke omschrijving

Ik ben erg positief over de site en de producten die aangeboden worden. Goede merken en prijzen zijn redelijk.

Al jaren koop ik hoesjes en andere items bij Appelhoes, altijd veel informatie & snelle afhandeling.

Niet tevreden over de retouractie

Stuur mijn product terug, wordt niettegenstaande de afspraak toch de verzendkosten van de tegoedbon afgetrokken. Slechte reclame.

Uitstekende snelle service en wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling.

Zie hierboven.

Mooie hoes

Mooie hoes, oogt luxe. Handig dat er ruimte is voor de Apple pencil. Blijft echter niet staan in horizontale stand, hoes lijkt niet stevig genoeg

Het is zoals het eruit ziet

Snel geleverd zoals beloofd

Zeer snelle levering!

Het bestelproces en de levering verliepen soepel en razendsnel. De nieuwe telefoonhoes lag de volgende dag al in de brievenbus. Top!

Snel geregeld

Mooie kwaliteit

Goed afgehandeld

Teleurstelling

Had een quad lock iPhone besteld voor SE iPhone maar was niet compleet. Zat geen hoes bij voor de iPhone. Dus teruggestuurd op 27/09 en verder niets meer gehoord. Jammer moest gauw een andere bestellen. Hoop dat jullie dit serieus nemen en mij daarin geloven.

Snelle en goede service

De bestelling ging soepel en de levering ook. Helaas is het hoesje niet helemaal goed bevallen. De magneet om de telefoon op zijn plaats te houden werkt goed. Alleen het klepje om de hoes te sluiten werkt niet goed wanneer ik een aantal pasjes in de hoes heb.

Snel geleverd tegen goede prijs

Een AirTag en hoesje besteld. Volgende dag geleverd

Goed ontvangen, dank u

Supersnel het juiste product geleverd

Heldere website met een goed assortiment

Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering.

Heel fijn horlogebandje, ik ga hem ook in de andere kleuren bestellen.

Prima levering

Geleverd wat er gevraagd werd, en sneller dan verwacht

prima hoesje snel geleverd

prima hoesje snel geleverd prima hoesje snel geleverd

Was snel en een goede afhandeling toppie

Zeer slecht.

23-06-2024 een Caudabe Sheath iPhone 15 hoesje zwart besteld en betaald. 4x een mail gestuurd, met de vraag wanneer het weer op voorraad is. Maar dit was niet bekend. Zo gauw het op voorraad is zou het opgestuurd worden. Maar nog steeds niets ontvangen. Nu hoorde ik gisteren van iemand dat het al lang weer op voorraad is. Service is ver te zoeken dus.

Snel geleverd naar Belgie

Appelhors, betrouwbare webshop… een aanrader

Excellent quality, very fast delivery!

Excellent quality, very fast delivery!

• Θα μας συνιστούσατε; Yes

Meerdere contacten met dit bedrijf gehad, altijd vakkundig, professioneel en tot mijn volle tevredenheid!

Veel keus, snel geleverd

Veel keus, snel en netjes geleverd.

Zeer goed product, mooi afgewerkt.

Bestellen was eenvoudig en werd prima geleverd

Zoeken naar het juiste hoesje blijft altijd een zoektocht. Toch lukte dat bij Appelhoes prima. Had aangegeven dat ik het bij een postnl automaat geleverd wilde hebben. Werd alsnog aan de deur bezorgd, maar was gelukkig thuis (halve ster er af).