Prettig

Het is m’n tweede Spigen hoesje, IDEAAL DING. Besteld bij Appelhoes. Ze doen gewoon wat ze moeten doen, duidelijk en overzichtelijk!

Goede protectie en prive scherm

Perfect passend product met snelle levering zoals omschreven

Mooie kwaliteit / prijs verhouding !zeer tevreden

Vlotte beantwoording op mijn vragen via mail, stijlvolle kwalitatieve produkten. Aanrader!

Top product !!

Heb deze cover bij iedere telefoon, beschermd perfect, gewoon een top product !

Makkelijk besteld, snel geleverd

De website werkt makkelijk, prijzen zijn ok, hoesje werd snel geleverd en is van goede kwaliteit.

Vlotte verzending, goede producten

Appelhoes heeft goede producten voor de applefan. Vlotte verzending.

Uitstekend.

Leveren een goed product, zijn snel en lossen bij een problemen het snel op…dus je kunt hier zeker je bestelling plaatsen…

Prima en snelle service

Prima en snelle service!

Teleurstellend

Pakket niet ontvangen. Silte bij appelhoes

Appelhoes doet wat het zegt.

Goede ervaring, prima product en snelle levering keuze uit een giga assortiment.

Groot assortiment en goede prijzen

Zeer slecht

Meerdere keren gemaild naar Appelhoes met de vraag waar mijn bestelde en betaalde goederen blijven. De reactie van Appelhoes is dat het op een andere bankrekening nummer is gestort en dat zij niets meer kunnen doen.Kopie van betaling gestuurd , maarnogsteeds niets. Dit is nu een principe kwestie geworden en of mijn geld terug of goederen leveren. Nu nog verdere stappen nemen Hele slechte communicatie van Appelhoes

toppie

Spullen de volgende dag al geleverd en gelijk na het bestellen al een mailtje gekregen en ik werd goed op de hoogte gehouden van hoe het stond met mijn zending

Prima assortiment

Goede keus in Apple Watch accessoires, met prima prijs-kwaliteit verhouding .

Goed product prijs kwaliteit prima

Goed product prijs kwaliteit prima

Snelle bezorging

Het leek wel “u bestelt, Appelhoes snelt”!

Snel geleverd en perfecte pasvorm screenprotector telefoon

Zeer tevreden met snelle levering en de ZAGG Glass Elite iPhone screenprotector. Paste meteen en instructies waren duidelijk. Bedankt!

Snel en goede kwaliteit

netjes geleverd en vlot mijn verkeerde bestelling aangepast

ik had per ongelijk de verkeerde hoes besteld de 10,1"ipv de 10,9" maar dit hebben ze nog voor de daadwerkelijke verzending kunnen aanpassen zodat ik direct de goede hoes heb gekregen. heel netjes opgepakt (scheelt mij een retourzending en vertraging) super snel geleverd ook al stond er op de site dat het niet op voorraad was. top

Mooi hoesje. Ziet er perfect uit.

Bestelling vlot geregeld. Vrijdag besteld zaterdag in huis. Mooi hoesje past perfect.

Snel en correct

Duidelijk over levering. Snel en correct zoals je hoopt te verwachten. Aanbeveling.

Een mooi stevig hoesje.

Al meerdere malen een hoesje van dbramante1928 gekocht, ook deze voldoet weer prima.

Mooi product

Mooie telefoonoplader. Strak design, goede kwaliteit materiaal. De devices laden heel snel op. Min puntje de LED lampjes die aangeven dat de devices worden opgeladen zijn erg fel.