Snel mijn product gekregen dat ook goedkoper was dan elders.

Snel mijn product gekregen dat ook goedkoper was dan elders.

Super hoes, erg blij mee.

Hele fijne hoes, Echt super.

goede service en snelle hulp bij omruilen product

Product was door mij verkeerd gekomen en ruilen was geen probleem, erg fijn.

Snelle levering.

Snel en goed geleverd.

Doosjes weg..

Ik kocht 2 AirPods covers. Decode leer blauw. Bezorgd in een on ogenlijk zakje met beide covers, uit het doosje. Past beter in de brievenbus…. Maar ik wilde een setje kado geven aan iemand. Nu dacht deze persoon dat ik een gebruikte set aan hem gaf. Vraag het eerst aan je klanten is mijn advies! Stuur ze graag (minimaal 1) alsnog naar mij

They delivered the wrong product.

Good day. I have a problem. I ordered a case for headphones for 18 euros. The order arrived, but it is not the case I ordered. It looks cheaper than 18 euros. I want them to send me the case I ordered, or return my money.

Altijd vertrouwd

Bestellen is heel makkelijk en levering altijd heel snel. Afhankelijk van PostNL meestal de volgende dag in huis. Al jaren positieve ervaringen.

Snel geleverd en mooie hoes

Past mooi op mijn Apple watch

Snelle en keurige levering!

Besteld en keurig geïnformeerd over de afhandeling en verzending! Product was overeenkomstig foto op website!

Kwaliteit en service

Het hoesje is van een mooie kwaliteit leer. Super snelle service.

Slecht

Product gekocht, helaas met lege batterij geleverd. Kan natuurlijk gebeuren zoals ik netjes heb aangegeven in het email contact. Helaas werd er niet probleemoplossend nagedacht. Het toesturen van een nieuwe batterij was blijkbaar teveel gevraagd. Ik moest zelf maar een batterij kopen en vervangen. De omgekeerde wereld. Van hún probleem mijn probleem maken. Onbeschoft e-mail contact waarin ik netjes heb aangegeven dat Appelhoes een negatieve recensie van mij gaat krijgen. Dit werd als dreigende taal opgevat door Dhr J. terwijl dit geen dreigement was maar een gevolg van zijn absurde houding en niet probleemoplossend nadenken over de e-mail. Meerdere keren geprobeerd uit te leggen dat zijn voorstel en zijn manier van communiceren onacceptabel is maar het kwartje wilde maar niet bij Dhr J. vallen. Zoals beloofd (en absoluut geen dreigement) een volledig terechte negatieve recensie. Dit is ook niet de eerste keer maar de tweede keer dat dit is gebeurd. Mijn vrouw heeft een jaar geleden ook een ervaring gehad met deze organisatie. Dus dit is blijkbaar een structureel probleem binnen deze organisatie. Zodra het niet gaat zoals hun het willen dan wordt de klant buitenspel geplaatst. Mijn advies ; doe wat met deze informatie.

Fijn geholpen goed hoesje

Prima voor elkaar. Alles volgens afspraak

Prettig en soepel

Super tevreden met het gevraagde produkt

Supersnelle levering Mooi verpakt Voldoet al aan onze wensen

Slechte klantenservice maar verder goede producten

Heb een aantal producten besteld (deze staan aangegeven op de site dat ze op voorraad zijn) en 1 product wordt nog nageleverd. Nu 2 weken later en 3 mailtjes het product nog niet ontvangen terwijl het product op de site op voorraad staat. Normaal gesproken super tevreden maar op dit moment is mijn enthousiasme voor dit bedrijf getemperd dit is gekomen door jullie klantenservice en dat vind ik jammer. Als alles goed gaat geen probleem maar wanneer iets niet goed gaat zorg dan dat je klanten ook tevreden blijven.

Prima betaalbare iPad Pro 13 inch hoes

Prima betaalbare iPad Pro 13 inch hoes

uitsteken

Product snel geleverd en voldoet aan de verwachting

Prima hoesje

Snelle levering en prima materiaal

Klikt soms los

Hij beschermt opzich goed, maar je ziet er wel altijd vette vingers op die je er moeilijk af krijgt, en soms klikt een deel van de hoes los. Ik heb hem gelukkig nog niet laten vallen, maar ik vraag me af of hij dan zou blijven zitten. Verder beschermt hij dus wel tegen krasjes als hij bijvoorbeeld in je tas zit.

Correcte prijs, perfecte service.

Altijd snel, niet duur, gewon goed!

Mooi

Het was even zoeken naar de juiste hoes voor de iPad Air 11 inch. Deze hoes is precies de juiste kleur matchend met de achterkant. De voorkant beschermd het gehele scherm als de hoes dicht is en kan je makkelijk omvouwen als standaard.

Prima en snel

Prima en snel

Netjes

Mooi verpakt netjes bezorgd aanbeveling.

Hele mooie hoes voor een goede prijs

Alles verliep soepel, snelle levering, netjes verpakt en echt een mooie hoes voor een goede prijs