Snelle levering goed produkt

snel

Mooie kwaliteit van Melkco. De ene dag besteld, volgende dag bezorgd.

Perfect geholpen na een probleem

Had verkeerde hoes besteld en het omruilen ging zoals vermeld. Prima

Snelle levering top

supersnel en goede kwaliteit

heel tevreden over mijn aankoop, heel snel geleverd en prima kwaliteit

Slechte service

Verkeerd product besteld Aangegeven dat ik het product wilde ruilen en toch verzendkosten moeten betalen terwijl er vermeld word bij ruilen is de retour gratis

Topkwaliteit

Snelle service!

Komen afspraak na!!

Binnen de afgesproken tijd product ontvangen

Verkeerde omschrijving, kosten voor mij

Ik had een sleeve gekocht voor de MacBook Air 15. Deze is echter veel te groot. Ik moet de retourzending zelf betalen en krijg geen reactie op mijn verzoek om dat door Appelhoes te laten doen aangezien het hun fout is.

top product.

Heb deze product al eens eerder gehad 12 jaar. Nu weer een nieuwe omdat ik een andere maat ipad heb.

Kwaliteit laat te wensen over

Scherm blijft niet goed hangen en de kwaliteit van het materiaal is laag, zeker voor deze prijs. Tevens hangt het scherm te ver van de stoel af bij installatie recht achter de stoel.

verwachting waargemaakt

de hoes die ik besteld heb was op tijd binnen. correct en prettig geprijsd. kortom zo wil ik het altijd.

Snelle levering, goede producten

Een (snelle) oplader en screenprotector besteld voor mijn nieuwe Iphone16. Binnen een dag geleverd als brievenbus pakket. Oplader laad als een trein. De screenprotector van Gorillaglass is solide echter wordt er een oranje microfiber doekje meegeleverd met gekartelde randjes. Deze randjes laten pluizen achter op het scherm waardoor het plaatsen van de beschermlaag niet helemaal naar wens is verlopen.

Perfect bandje van Nomad

Snel binnen en een mooie kwaliteit van Nomad. Appelhoes bedant

Screenprotector besteld voor een iphone 16 Snelle levering en tot nu toe tevreden. De tijd zal het leren hoe goed deze blijft. Duidelijk informatie op de website.

Uitstekende service

Degelijke hoes die bescherming biedt voor je laptop

De pootjes zijn praktisch wanneer je aan een tafel of bureau werkt. De hoes biedt een degelijke bescherming voor je laptop. We zijn tevreden klanten.

Correcte firma en levering

Zal er zeker nog bestellen

Top service, dikke 10 !

Top service, dikke 10!

Precies de hoes voor mijn iPhone die ik zocht, prachtige kwaliteit leer

Aangenaam verrast door de kwaliteit, voelt fantastisch aan en een piepklein Nederlandse vlag-detailtje er in verwerkt! Maakt hem nog net wat mooier dan je op het scherm kon zien. Dik tevreden mee!

Ok

Kleur hoesje is niet doorzichtig Goede kwaliteit

prima product zoals in de omschrijving

product was op tijd verzonden, maar helaas door PostNL was het paar dagen vertraagd

Snel en eerlijk. Ik kom zeker terug indien ik weer iets nodig heb.

Mooi hoesje!

Er was wel helaas vertraging bij de post… maar voor de rest het hoesje is wel mooi

Snel geleverd en goedkoop

Was snel geleverd , goedkoop en snel geplaatst. Makkelijk om te plaatsen camera bescherming, top