Suuupppper

Hoesje besteld voor applewatch, binnen no time in huis. Past perfect, een goede bescherming voor mijn Watch.

Snelle levering, beste prijs in de markt

Voor een iphone XS Max een nieuw hoesje gekocht. Origineel voor een derde van de prijs tov van de eerste keer dat ik er een hoesje voor kocht.

fantastisch

mooi degelijk product aan een scherpe prijs en heel vlug geleverd!

Verkoop van het beste hoesje

De enige leverancier in Nederland van het allerbeste hoesje voor een IPhone. Caudabe….. Zelfs beter dan de originele.

Word gelijk geleverd je krijgt ook wat je ziet

Gewoon betrouwbaar

Snelle levering en een groot assortiment, snel opgestuurd

Mooi artikel die snel werd geleverd

Snel bezorgd en heel.mooie hoes!

Beste vanaf nu altijd bij Appelhoes,...

Prima product, levertijd klopt niet.

Voor 21.00 bestellen, zelfde dag nog versturen: dat klopt niet. Kwam door de drukte, was hun verklaring. Zou ik dan graag op de website als soort disclaimer zien. (Vervolgens deed de post er ook nog eens langer over, maar dat valt niet aan Appelhoes te verwijten. )

Mooi hoesje en snelle levering

Mooi hoesje en snelle levering

Mooie kwaliteit , snelle levering en duidelijke webshop!

Mooie kwaliteit beschermhoes voor iPhone 15 Pro, snelle levering en duidelijke webshop!

Snelle bezorging en veel keuze

Hier een hoes en glasbeschermer besteld voor m’n iPhone 16. Ze hebben veel keuze en door de snelle bezorging heb je het de volgende dag in huis. Daarnaast hanteren ze scherpe prijzen, aanrader dus!

Snel geleverd en product als verwacht.

Een magsafe case voor mn iphone 16 besteld. Deze sluit perfect aan.

Mooi product

Een mooi product die je iPhone en AirPods opladen. Het ziet er mooi en stevig uit. Levering was supersnel. Aanrader voor deze prijs.

Retour goed afgehandeld

Top Service

Goede kwaliteit, scherpe prijs, snelle levering. Nomad Bandje apple watch ultra doet zeker niet onder voor originele bandje. Zeer blij mee.

Snelle levering goede prijs

Ik heb een telefoon hoesje gekocht voor een prima prijs. Het product kwam de volgende dag al aan. Ik kan appelhoes zeker aanraden!

Goede service!

Snel geleverd en goed verpakt!

Mooi product

Later dan beloofd, geen reactie

Bestelling en betaling gaat heel rommelig, je kan niet meteen zien of je betaling is gelukt. Het lijkt erop dat er pas een dag later wordt verzonden, niet dezelfde dag zoals beloofd. Je ontvangt geen track and trace. Als je een vraag stelt via Whatsapp ontvang je geen antwoord. Uiteindelijk de bestelling in goede orde ontvangen.

Goed product

Goed product

Alles naar wens!

Gemakkelijk te bestellen en ontzettend snelle levering.

Prima product en top service

Verschillende Apple spullen gekocht. Al paar jaar. Prima service en afhandeling.

Snelle levering en goede kwaliteit!

Perfecte levering !

Alles in order!