Kwaliteit wordt minder

Ik heb altijd hoesjes van Decoded om mijn iPhone zitten. Nu voelt de kwaliteit minder aan als ervoor. Minder robuust. Ik vraag me zelfs af of het nog wel echt leer is, het voelt namelijk meer als een soort kunststof. Vroeger haalde je het hoesje uit de verpakking en zag, voelde en rook je gelijk dat het mooi leer was. Dat gevoel heb ik helaas helemaal niet meer. Gezien de prijs wel een beetje jammer. Maar misschien blijkt na verloop van tijd dat het met de kwaliteit nog steeds goed zit. Ik ga het zien.

Fantastisch product

Zeer mooi,levering correct verlopen.Superblij met mijn product

Goeie clup!

Goed geholpen,

Netjes

Duidelijk en snel

Doet wat het belooft, concurrerende prijzen

Nvt

Zeer goed kwalitatief assortiment

Goede spullen en ze leveren zeer snel. Hoesjes passen door de brievenbus en hoef je dus niet thuis voor te zijn wat erg handig is

Hele snelle levering.

In de namiddag besteld, en de volgende dag al geleverd. De kwaliteit is zeer goed.

Top producten-Top service

Al jaren mijn exclusive leverancier voor Apple produkten

Mooie hoes

Ik heb de Apple IPhone hoes snel ontvangen voor mijn IPhone 11 Pro. Bijna dezelfde die ik al had, 4 jaar geleden gekocht, er zit wel verschil in, deze is toch wel 1 cm langer dan mijn toestel het afsluitlipje zit aan de voorkant wat enorm wennen is. Voor nu doe ik het er mee, de kwaliteit is verder prima.

Uiterst vlotte service.

zonder meer ...

fijn hoesje, snel geleverd!

En een top-screenprotector van Glaasie

Zeer professioneel

Snelle levering, goed produkt

Goede service maar verkeerd product

Kleur van het Apple Watch Milanese bandje kwam niet overeen met de foto op de webshop. Terugsturen en terugbetaling ging prima. Wel jammer van de verzendkosten.

Teveel betaald en ontvang geen duidelijk antwoord waar

Op mijn factuur staat zeer duidelijk PayPal 4,05€ Maar ik heb betaald met Bancontact dus ik vraag terugbetaling van 4,05€ Het antwoord van de klantendienst is niet juist het staat duidelijk op de factuur.

Snel geleverd en goede prijs kwaliteit

Bandje en een beschermer gekocht voor de Apple Phone 10. Zeer vlot binnen en kwaliteit ziet er goed uit voor een mooi prijsje

Uitstekend.

Goede kwaliteit hoes voor iPhone 14 Pro. Veilig en stevig omsloten.

IRRITATIE

Dit is nu al de derde keer voor een beoordeling. Ik heb jullie al de eerste keer al beoordeeld. Tip: jullie moeten het computerprogramma eens beter aanpassen.

Trage levering

Ik had een hoesje besteld. De aflevering was gepland bij een pakket automaat op zaterdag, en wordt in de brievenbus 3 dagen later (dinsdag) bezorgd.

Goede afhandeling, slechte advertentie

Het bestellen zelf was gemakkelijk, helaas kreeg ik een ander product binnen dan er was geadverteerd. Ik heb daarop het product retour gestuurd met het verzoek alsnog de juiste artikelen te sturen. Ik heb daarop niet direct een antwoord gekregen, maar wel mijn geld retour. Op zich dus goed, maar ik vind het jammer dat er niet verder ingegaan is op het feit waarom ik niet de juiste producten heb gekregen. Overigens staat dezelfde advertentie ook gewoon nog online, dus er is niet zoveel met mijn feedback gedaan. Maar goed wel gewoon geld terug, en de juiste producten op Amazon kunnen bestellen.

bestelling netjes afgehandeld

items werden geleverd en goed verzorgd konden door de brievenbus paypal betaling ging mis maar de andere optie werkte wel

Goed assortiment en snelle levering

Appelhoes heeft een groot assortiment IPhones accessoires en daarbij vaak ook de beste prijs. Levering is snel.

Snel, goede kwaliteit

Prima hoesje en niet duur

Prima hoesje en niet duur.

Heen snelle levering

Snel en goed

Snelle levering, goede communicatie, goed product.