Heel blij met hoesje voor mijn air pods. Voldoet precies aan mijn verwachting

Snel bestellen en snelle levering

Prima site/shop!

Snelle levering, prima producten

Het blijft lastig kiezen: de producten die je op je schermpje ziet. Maar deze keer was het zeer duidelijk met alle detailfoto's. Het titanium bandje ziet er prachtig uit. Een paar schakeltjes eruit halen is een precies werkje en de uitleg kan duidelijker. Maar eenmaal om de pols: het ziet er prachtig uit.

Mooie cover voor m'n ipad Air

Snelle levering en mooi kwaliteitsvolle cover.

Snelle levering!

Bedankt voor de snelle service

Snelle levering. Mooi assortiment.

Prima ervaring.

Prima iPhone hoesje voor prima prijs

Ik heb een iPhone hoesje gekocht. Op de productpagina staat gratis verzonden, maar in werkelijkheid komt er verzendkosten bij omdat het product onder 10 euro kost.

Product uit verpakking

Ik snap dat er bespaart moet worden op bezorgkosten en CO2 uitstoot die hiermee gepaard gaat. Maar geef de klant een optie. Nu ontving ik het product uit de verpakking gehaald zodat het door de brievenbus paste. Het was echter een cadeautje en dat is raar om iets te geven zonder originele verpakking oid.

Eerste order is nooit aangekomen na contact met Appelhoes deden ze niet moeilijk en is de tweede order verstuurd deze heb ik een dag later mogen ontvangen Duim omhoog hiervoor

Uitstekend product dat vlot geleverd werd, in een onberispelijke staat.

Alles ging prima: de bestelling, de levering, de ingebruikname. Ik ben zeer tevreden met m’n product!

Goed maar…

De knoppen aan de zijkant zitten los

Top organisatie!

Telefoonhoesje besteld voor mijn IPhone ,uitstekende collectie. Onvoorstelbaar... vandaag besteld...gisteren in huis hahaha.

keurig geregeld!

Een prachtig hoesje!

Top, past perfect en snel geleverd

Top, past perfect en snel geleverd

Zeer slechte en arrogante klantenservice

Aanbieding iPhone hoesje luidde inclusief "gratis glaasie". Bleek dat ik niet op de goede knop had gedrukt bij bestellen en dus niet meer in aanmerking kwam voor een gratis screenprotector. Het stond immers duidelijk in de kleine lettertjes onderaan de pagina. Misleiding als je het mij vraagt. Nasturen na vriendelijk vragen bleek ook niet mogelijk want Appelhoes had geen fout gemaakt. Kreeg wel een bijdehante email terug dat ik beter op had moeten letten en dat ze een slechte review niets kon schelen, arrogant.

Prima site en goede service

Ze doen wat ze beloven. Vandaag besteld en morgen in huis.

Goede kwaliteit hoesje en snel geleverd

Geen enkel antwoord

Vroeger al wel besteld bij Appelhoes. Maar nu meer dan een week geleden (!) iets besteld maar nog steeds niets ontvangen. Uiteindelijk contact gehad met Appelhoes met de boodschap dat om een niet bekende reden de bestelling nog niet was verzonden en dat deze vandaag nog wordt verzonden. Nu de volgende dag is de bestelling daadwerkelijk binnengekomen dus uiteindelijk goed opgelost. Alleen de communicatief is er wel wat te winnen voor Appelhoes.

Nette en correcte levering

Je zoekt wat uit, levering ook snel en het materiaal is goed.

Goed product, goed geleverd

Het product was zoals verwacht en goed verpakt. Dn de levering was snel en goed.

Ruim aanbod, snelle levering, aftersale kan beter

Door de jaren heen al een paar keer screenprotectors bij de webshop besteld. Deze worden doorgaans snel geleverd en direct door mij geplaatst op een nieuwe iPhone uit de verpakking. Eerdere ervaring bij hetzelfde product: Klantenservice doet erg moeilijk als een screenprotector na een maand scheurt, zelf als er afbeeldingen worden gestuurd toen de protector geplaatst werd. Vervangend product werd pas opgestuurd nadat het defecte protector opgestuurd werd.

Snel geleverd, mooi product

Deze beschermer voor de Apple Watch Ultra 2 is mooi en past perfect. Ziet er als origineel Apple uit. Blijft goed vast zitten en hopelijk beschermt ie niet zo goed, als ie er uit ziet. (Heb hem pas net). Vooralsnog het beste wat ik heb kunnen vinden.

Website informatie klopt niet helemaal

WCA003VFWH Belkin BoostCharge USB-C 20 watt oplader Wit is prima echter geen 20 watt maar 15 watt.(staat op het product) Op voorraad en volgende dag in huis is in werkelijkheid 1 week. Na reclamatie is het antwoord "komt helaas vaker voor......". Allemaal geen drama maar maakt wel dat je een aantal dagen in afwachting bent, uiteindelijk toch een mail stuurt omdat je bestelling misschien wel echt kwijt is geraakt. Als eenvoudige klant komt dan het idee op, waarom zoek je niet een andere pakketdienst die het beter doet.

Super cool

Geef een 10