Namiddag besteld en volgende dag bezorgd. Product helemaal volgens wens en aankondiging.
Er blijven luchtbellen zitten ondanks alles perfect uitgevoerd zoals beschreven. Ik verwijder vandaag het eerste fimpje en plaats reeds het tweede. Ben benieuwd hoe dit zal zitten??
Perfect kwaliteit hoes
Snelle levering en goede kwaliteit
Ik heb iPad Air 13 inch hoes gekocht hij werd snel en in top kwaliteit geleverd.
Apple watchbandje voor mijn dochter besteld, super veel keuze, snel geleverd en goede kwaliteit. Per abuis dubbel besteld; retourneren verliep echter ook vlekkeloos.
Ik ben ontzettend blij met mijn Ipad Pro 2024 hoes. De kleur pastel paars is precies zoals in verwacht had. De magneetsluiting werkt top en ook het plaatsje voor de Apple Pen is mooi erin verwerkt. De hoes is van goede kwaliteit en voelt fijn en zacht aan. Ik ben helemaal happy! :)
Product goed verpakt en daadwerkelijk snel verzonden en bezorgd.
Perfect!
En dicht
Wat ik jammer vind is als je de telefoon er niet goed opzet hij niet laat. Soms is het even puzzelen voor hij begint te laden. Als hij laadt dan is het goed. Je kan ook je horloge niet opladen en als je geen AirPods hebt, kun je ook niet je oordopjes opladen. Kortom duur voor wat het kan. Mijn vorige van aliexspress deed dit allemaal wel. Ik zou hem niet aanraden. Wel hebben ze een snelle levering, op de webshop heb ik verder niets aan te merken.
Snelle levering van hoesje + gratis screen protector die mijn glas al meerdere malen heeft gered!
Mijn ervaring met Applehoesjes was goed, omdat ik mijn bestelling binnen een paar dagen kreeg.
Nadat ik besteld had, was mijn bestelling helaas niet geleverd met de brievenpost via postnl. Appelhoes heeft het heel netjes en snel afgehandeld. Niets anders dan lof.
Snelle levering en goede beschrijving van product
Product ontvangen met materiaal fout. Applehoes weigert om nieuwe onder garantie te sturen.
Geachte heer/mevrouw, Het zelf foutief plakken van een screenprotector is geen materiaal fout. Bovendien hebben wij niets geweigerd maar het werkt niet zo dat u eisen kunt stellen als: "Stuur maar een nieuw product anders plaats ik een review" Aan dergelijke praktijken doen wij inderdaad niet aan mee. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
screenprotector titanium een aanrader. TechProtection Alpine nylon Apple Watch Ultra 49 / 45 / 44 mm bandje zwart. Zou fijn zijn als jullie 2 maten hebben. Nu hebben jullie 1 maat en deze is wat te groot, maar is wel een fijn bandje.
Super snelle levering. Duidelijk website. Producten zijn van goede kwaliteit
Om mijn nieuwe Macbook te beschermen kocht ik deze hoes: snel besteld en betaald en redelijk vlot ontvangen ( niet de volgende dag al ontvangen maar " wegens drukte bij postNL" 4 dagen later!!) De hoes zit super los om de Mac heen, is heel gevoelig voor vlekken, de pootjes aan de onderkant zijn stevig maar superglad en op gladde tafel glijdt de Mac dus snel weg. Om mijn USB aansluitingen te kunnen gebruiken gebruik een ik een adapter: geen ruimte voor met deze hoes. Ik laat het zitten maar ik kan hier absoluut niet lyrisch over schrijven
Geachte heer/mevrouw, De bestelling die u bij ons deed is op 30 augustus verzonden en op 31 augustus bij u bezorgd door PostNL. Dus niet 4 dagen later. Dit kunt u zelf ook nakijken op de traceerlink. Het kan uiteraard dat een product niet bevalt, maar dan kiest u eenvoudig om te ruilen of retourneren. Oordelen dat u geen hub kunt gebruiken kan een hardcase niets aan doen. Het spreekt voor zich dat een hardcase niet met alles rekening kan houden. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Originele beoordeling
Erg goed
Prima snelle levering, goed product.
Gewoon super zeer tevreden
Was iets mis gegaan met mijn bestelling. Uiteindelijk is het opgelost. Maar wel pas veel later mijn bestelling ontvangen waardoor ik in de tussentijd iets anders heb moeten bestellen.
Geachte heer/mevrouw, Er is contact met ons geweest en navraag gedaan en gezorgd voor een nieuwe zending op onze kosten. Nog steeds niks vernomen is dus ook niet de kwestie. Het gaat ook wat ver om een review te plaatsen met deze inhoud, als we gewoon met u in contact zijn, of waren. Met vriendelijke groet, Appelhoes B.V.
Originele beoordeling
Op 23 augustus een bestelling geplaatst. Volgens PostNL zou het 26 augustus bezorgd worden maar die geven aan nog niks te hebben of nog niet verwerkt te hebben en dat het vertraagd is. In de communicatie van Appelhoes staat als je na 5 werkdagen nog niks hebt ontvangen, neem dan contact op via een e-mailadres. Dit gedaan staat erbij dat ze binnen een werkdag erop reageren dat zou afgelopen vrijdag zijn geweest uiterlijk. Tot op heden nog steeds niks vernomen. Inmiddels ergens anders ook maar een hoesje besteld en die was wel de volgende dag in huis. Ik wacht nog steeds op mijn bestelling en vind dit een slechte zaak. Ik koop hier in ieder geval nooit meer iets en hoop dat dit wordt opgelost.