Snel en goeie kwaliteit

Snelle levering, precies wat ik besteld had. Goeie prijs

Snel geleverd en precies zoals verwacht

Helemaal top en de juiste kleur

Slechte service en klant relatie

Hallo allen, Nadat ik mijn bestelling: 994970 in gebruik heb genomen is al snel gebleken dat het oplaadbare hoesje voor mijn iPhone 15Pro continue stopt met het laden van mijn iPhone. Ook laad hij soms mijn iPhone helemaal niet op en dien ik de iPhone uit het hoesje te halen en weer erin te moeten zetten waarna hij het weer eventjes doet. Ook laad hij de iPhone tot ongeveer 75% op en dan is het hoesje leeg. Nu heb ik een retour aangevraagd en krijg ik eerst akkoord via de e-mail omdat ik hier contact mee gehad heb waarna later ik een berecht krijg ik alleen het hoesje ongebruikt en onbeschadigd mag retourneren, dit is uiteraard absurd en verwacht dat ik het hoesje gewoon mag en kan retourneren en daarbij mijn restitutie dan ook voor het hoesje snel mag verwachten. Hoor hier ook den nog graag reactie van de desbetreffende persoon die over deze zaken gaat. Groet, M

Prima ervaring

Perfecte hoes, handig en goede bescherming!

De hoes was een goede keus om te kopen

Correct geleverd

Snelle en een correcte levering

Niet zo positief

Er is onterecht een retourbedrag van 4,95 ingehouden bij retour. Er wordt niet gereageerd op mijn vraag om terugbetaling.

Satechi

Eindelijk een shop in Nederland gevonden die alle Satechi spullen verkoopt. Deze 3 in 1 charger opvouwbaar is geweldig en na lang zoeken kwam ik hem bij Appelhoes tegen. Besteld, betaald en super snel geleverd. Toppie Appelhoes.

Volledig tevreden

Product werkt zoals beschreven en zoals zelf verwacht. Ben zeer tevreden. De prijs was ook goed.

Ook deze bestelling is top

Overzichtelijke site met goede productinformatie

Fijn hoesje!

Snel bezorgd, fijn hoesje voor een fijne prijs!

Altijd goed!

Al meerdere keren spullen besteld. Kwaliteit altijd goed en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over de service van Appelhoes.

Via mails op de hoogte gehouden van de voortgang van de zending en later ook van de retour die ik helaas moest doen. Dit had niets met de kwaliteit te maken; Het hoesje dat ik had besteld paste niet. Binnen een paar dagen had ik mijn geld terug. En ook het contact via de de klantenservice was opvallend snel.

Tevreden!

Snelle levering, gebruiksvriendelijke website. Veel opties

prima-snel- goed.

p

Goed product met concurrerende prijs

Ik heb een paper screen protector gekocht. Deze is eenvoudig aan te brengen en werkt fantastisch met de Apple Pencil. Kwaliteit is uitstekend en een stuk goedkoper dan de concurrentie.

Prima hoesje en vlotte bezorging

Als in titel. Prijs mag nog wat scherper.

Rotzooi

Goedkope meuk en retour kosten moet je zelf betalen

Snelle levering en goede prijs. Top!

Snelle levering en goede prijs. Top!

Mooi, past goed, staat stabiel.

Snel verzonden.

Op tijd verzonden. Mooi product

Super snelle levering!

Super snelle levering. Ga deze ook in de kleur zwart bestellen. Echter vond ik het leder van de vroegere hoesjes veel beter. Ik betwijfel alsook dat deze echt leder is!

Super snelle levering. Goed verpakt. Wel jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zat. Maar dat doet niet af aan het product dat super goed werkt. Helemaal blij mee

Prima webshop en service !!

Mooie bandjes met een titanium look gelijk aan de Ultra Watch.