Ruime keus ook voor oudere toestellen,Prima service

Prima service, een foute bestelling van mijn kamt werd vlot rechtgezet

Prijs en levering artikel prima aanrader

Helemaal goed

Top! Van begin tot eind ging alles goed. Geen klachten!

Geweldig snel en betrouwbaar bedrijf

Heb een hoesje besteld, heb zelf niet goed gekeken en voldeed niet aan mn verwachtingen, zonder problemen terug gestuurd. Ik zou volgende keer weer iets bestellen

Precies wat ik zocht

Goede en snelle service

Product kwam beschadigd geleverd.

Product is snel bezorgd, maar kwam geleverd met diepe krassen. Bovenkant van de hardcover was netjes verpakt en geseald, onderkant was niet verpakt of geseald en in de onderkant zaten een tal flinke krassen. Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn, dus daarom product geretourneerd.

Product afhandeling en site, prima. Bezorging is ronduit slecht, ik heb het product nog steeds niet.

Goede service alleen de leverende partij, in deze postnl, heeft nog steeds mijn bestelling in beheer. Alternatief postnl punt was niet open, doorgestuurd naar algemeen postnl punt. Op status bezorgd van postnl is het gekochte goed niet beschikbaar, pakket komt nu, zoals postnl aangeeft misschien morgen, gezien de tijd, tussen 18:30 en 23:30 heb ik hier mijn vraagtekens bij. Mijn ervaring momenteel bij postnl is uiterst slecht, veranderen afspraken en dan wijzig je deze naar een dag wat wel uitkomt, veranderen postnl het weer noaar een onmogelijke dag. Dus bedrijf is goed, leveren optij aan, bezorgdienst is echt waardeloos.

Product werkt niet naar behoren

Ik had een magsafe oplaad houder voor mijn telefoon gekocht, maar deze laad mijn telefoon niet op. Het product doet dus niet wat het moet doen.

Super snel geleverd

Prima kwaliteit, mooi hoesje. Snel geleverd. Gratis verzonden. Helemaal blij.

Degelijk product en snel geleverd

Leveren kapotte apparatuur

Autohouder voor telefoon besteld met oplaadfunctie. Apparaat laad vervolgens de telefoon niet op. Daarna apparaat terug gestuurd. Daarna heeft het bedrijf een nieuwe verstuurd die het vervolgens ook niet doet. Daar stuur ik een mail over dat deze het ook niet doet en of ik een retouretiket kan krijgen om deze ook retour te sturen vanwege het ongemak. Daarbij gezegd dat ik mijn geld terug wil. Retouretiket krijg ik niet want volgens dit bedrijf doet het apparaat het gewoon. Geven ook aan dat ze de nieuwe getest hebben voor het opsturen en dat het apparaat gewoon werkt. Bij aankomst was de verpakking verzegeld, dus erg knap dat je het openmaken van de verpakking na het testen zo goed kan weg werken alsof de verpakking nooit is opengemaakt. Ik vind dit eerlijk gezegd niet klantvriendelijk. U luistert niet naar uw klant. Ontkent dat de apparatuur het niet doet. Erg vreemde gang van zaken.

Mooi product

Snelle levering en mooi verpakt

Heerlijk basic

Doet gewoon wat het moet doen, mijn macbook beschermen in de tas. IRits sluit van twee kanten, erg slim! Ik had eerst de (duurdere) acme skinny sleeve, maar die wordt niet meer geleverd. De Appelhoes is minder chique, maar eigenlijk gewoon beter.

stevig hoesje voor airtag

Mooie stevige sleutelhanger, netjes geleverd en snel

Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima iPad air hoes in no-time binnen

Ik heb bij Applehoes nu een paar keer wat besteld voor Mac, iPad en iPhone. iPad hoes was zoals gewoonlijk weer snel binnen. Goede pasvorm, scherpe prijs. Aanrader

Snel geleverd; prima hoesje ..

Voor mijn iPhone 13 Mini een screensaver (Glaasie) besteld. Het pakje had een beetje klem in de post gezeten. Dat had geen effect op de screensaver. Met de bijgeleverde instructie (nadat ik ook even naar het filmpje had gekeken) snel en tot VOLLE tevredenheid ‘gemonteerd’. Volgende keer koop ik weer een Glaasie! Goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.

Zeer snelleLevering en product van goede kwaliteit voor en scherpe prijs!

Snelle levering en product voldeed meer dan aan verwachtingen en dat voor een zeer concurrerende prijs.

Prima hoesje

Prima hoesje, mooie kleur, kan alleen mn pen nergens kwijt

Prachtige laptophoes!

Echt een hele mooie en stevige laptophoes!

Snelle levering!

Volgende dag al in huis en het hoesje is precies zoals op de foto / zoals omschreven.

Duidelijke website.

Snel en goed, belofte waargemaakt!!

UITIGEBREIDE INFORMATIE OP DE WEBPAGINA

CORRECTE VERZENDING GEVRAAGD ARTIKEL EN GOEDE INFORMATIE DAAROMTRENT

Heel tevreden en goed op de hoogte gehouden mbt levering!

Netjes door de brievenbus geleverd! En de air tag doet het naar tevredenheid!