Snelle levering.

De ene dag besteld en de volgende dag had ik het al in huis.

Uitstekende ervaring

Snelle levering van het bestelde. Ook het volgen via de track & tracé was prima. Artikel goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel geleverd, goede prijs en het juiste product.

Goede webshop, makkelijk te bestellen en snelle levering

Goede webshop, makkelijk te bestellen en snelle levering

Snelle levering en goed product

Snelle en goede levering

Spullen zijn netjes en goed geleverd. In de artikelen zaten ook nog extra zakken en dozen zodat het nog meer beschermd was.

Perfect product en supersnel geleverd

Mooie hoes, eerlijke prijzen en waar voor je geld.

Mooie hoes, eerlijke prijzen en waar voor je geld.

Super snelle levering

Snel alles binnen en goede kwaliteit

Snel geleverd,

Product was snel geleverd. Laat MOB en Watch goed op

Product niet ontvangen, klantenservice reageert langzaam

Product niet ontvangen en de klantenservice reageert langzaam en komt niet met een passende oplossing. Teleurstellende levering en service.

Snelle verzending en goede service

Goede service ivm verkeerde besteling

Snelle en goede service

Mijn hoesje was in een mum van tijd bezorgd!

Geweldige levering

Geen aanmerkingen

De kleuren waren niet in lijn met de productfoto's en retourkosten zijn voor de klant.

Ik had een laptophoes besteld en netjes op tijd ontvangen. De productfoto's kwamen helaas niet overeen qua kleur met het fysieke product, waardoor ik de hoes niet wilde houden. Ik stuurde een e-mail met foto's waarin de verschillende duidelijk zichtbaar zijn en werd doorverwezen naar een retourpagina, waar de kosten voor het terugsturen op mij vallen, vergezeld door een erg botte reactie. Ik vind het onbegrijpelijk dat je als klant hebt te betalen voor een retour, wanneer de productfoto's duidelijk niet in lijn zijn met het product zelf. Als hoofd communicatie van een online bedrijf is bovenstaande werkwijze onbegrijpelijk. Daarom kan ik Appelhoes niet aanraden.

Snel bezorgd

Easy to order en snel bezorgd.

Snelle en duidelijke communicatie.

Hoesje zoals beschreven. Perfecte materialen en handig hoesje.

Mooie spullen snelle levering

Appelhoes is zo slecht nog niet

Appelhoes kan niet altijd er iets aan doen als post nl niet doet wat appelhoes zegt Misschien een tip liever 1 dag langer wachten dan laten zien dat het komt

Goede en snelle levering

Tevreden!

Mooie hoes! Prima levering

Betrouwbaar en betaalbaar

Prima hoe voor de prijs. Ik had eerder een Apple hoes zelf gebruikt die 2 keer zo duur was, maar mijn iPad viel er een aantal keer uit en is nu zelfs beschadigd daardoor. Deze hoes is stevig en degelijk.

Overzichtelijk en snel geleverd

Duidelijke website en snelle levering.

Snelle levering en duidelijke website

Ik heb twee losse keren van elkaar een draadloze oplader standaard gekocht bij Appelhoes. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Als ik iets voor mijn telefoon nodig heb, zal ik meteen aan Appelhoes denken.

Zeer snelle en professionele service

Super hoes en beveiligingsglas zeker een aanrader