Snel geleverd en goede kwaliteit

Prima iPad air hoes in no-time binnen

Ik heb bij Applehoes nu een paar keer wat besteld voor Mac, iPad en iPhone. iPad hoes was zoals gewoonlijk weer snel binnen. Goede pasvorm, scherpe prijs. Aanrader

Snel geleverd; prima hoesje ..

Voor mijn iPhone 13 Mini een screensaver (Glaasie) besteld. Het pakje had een beetje klem in de post gezeten. Dat had geen effect op de screensaver. Met de bijgeleverde instructie (nadat ik ook even naar het filmpje had gekeken) snel en tot VOLLE tevredenheid ‘gemonteerd’. Volgende keer koop ik weer een Glaasie! Goede kwaliteit voor een acceptabele prijs.

Zeer snelleLevering en product van goede kwaliteit voor en scherpe prijs!

Snelle levering en product voldeed meer dan aan verwachtingen en dat voor een zeer concurrerende prijs.

Prima hoesje

Prima hoesje, mooie kleur, kan alleen mn pen nergens kwijt

Prachtige laptophoes!

Echt een hele mooie en stevige laptophoes!

Snelle levering!

Volgende dag al in huis en het hoesje is precies zoals op de foto / zoals omschreven.

Duidelijke website.

Snel en goed, belofte waargemaakt!!

UITIGEBREIDE INFORMATIE OP DE WEBPAGINA

CORRECTE VERZENDING GEVRAAGD ARTIKEL EN GOEDE INFORMATIE DAAROMTRENT

Heel tevreden en goed op de hoogte gehouden mbt levering!

Netjes door de brievenbus geleverd! En de air tag doet het naar tevredenheid!

Snelle levering en goed assortiment.

Snelle levering en goed assortiment.

Snel en accuraat.

Op zoek naar een hoesje voor de I pad ( 2018) van mijn zoon. De mail werd snel beantwoord met een link voor het goede product.

Top producten en snelle levering

Wat fijn dat er een website is waar prijs en kwaliteit gewoon prima is en goed betaalbaar! Snelle verzending, goed verpakt in originele verpakkingen.

Prima product snel geleverd in niet orginele verpakking

Otterbox Strada Via iPhone 12 Pro Max hoesje besteld. Snel geleverd. Verpakking was niet in orginele verpakking maar in een bruin kraft zakje. Vandaar 1 ster minder. Verder alles prima

Betrouwbaar, snel en prettig

Tot op heden altijd met een goed gevoel mijn spulletjes bij appelmoes gekocht. Levering altijd heel snel. Gaat er wat mis dan direct persoonlijk kontakt en word het geregeld. Geeft daardoor het gevoel van betrouwbaarheid.

Goedkoop & Snel

Hele snelle levering en een hele goede prijs. Heb het tijdens vakantie gebruikt in het zwembad en met super heet weer en blijft mooi en goed.

Hoesje was snel geleverd. Vindt alleen het siliconen hoesje stug. Je kunt moeilijk de IPhone knopjes bedienen.

Lekker vlot en goed geholpen

Bestellen verliep heel soepel. Vragen beantwoorden duurde even, maar kreeg zo wel de juiste producten aangeraden.

Prima hoes!

De hoes voldoet uitstekend. De levering, binnen 24 uur, is natuurlijk wat je graag wilt.

Goede webshop!

Veel aanbod, overzichtelijk en snelle levering.

Appelhoes is de winkel voor de bescherming van je zo geliefde smartphone!

Gewoon top! Kan niet anders zeggen.

Snel geleverd voor een goede prijs

Magsafe oplader voor iPhone, veel goedkoper dan van Apple zelf.

Zeer goed!

Maar, ik moet wel eerlijk zijn. Als er niks fout gaat dan weet je ook niet hoe de klantenservice is. Maar dat is natuurlijk ook een compliment want die heb ik dus na al mijn bestellingen nog niet nodig gehad.