Product zoals beschreven, duidelijke handleiding en snelle bezorging.

Werkt perfect

Hoesje past perfect en heeft geen problemen met opladen

Reageren niet...

Ik was op zoek naar een stevige hoe voor mijn ipad. Via de app gevraagd wanneer een bepaald type binnen zou komen. Dat wisten ze niet , wat aan de fabrikant ligt. Toen vroeg ik of ze een goed alternatief voor het product hadden en kreeg geen reactie meer. Uiteindelijk was het product op voorraad dus bestelde ik die. Op de website staat dat het product samenwerkt met automatische schermvergrendeling. Dat doet hij dus niet. Hierover gemaild aangezien ze via WhatsApp niet reageren. Maar na 2 mailtjes ghosten ze me nu ook op de mail.. echt slecht!

Slechte service

Een telefoonhoesje ontvangen wat niet in orde is aan 1 hoek. Dit aangegeven per e-mail en moest het via de normale retour aanmelding retour sturen. Dus op eigen kosten als je geld terug wilt of omruilen maar als de 2e ook niet in orde is heb je al omgeruild. Zeer vreemde service voor een defect ontvangen artikel.

Verkeerde hoes geleverd

Duurde al zo lang voor dat ik deze verkeerde had, dus laat maar.

Zeer teleurstellend product en service.

Het product was al geopend bij ontvangst, waardoor de verzegeling niet meer functioneert. Hierdoor is de behuizing niet volledig beschermd tegen water. Bovendien biedt het hoesje geen bescherming voor het scherm. Zeer teleurstellend product.Het is teleurstellend dat ik ook nog verzendkosten moet betalen om het product retour te zenden. Op de site wordt aangegeven: "Een gratis retourservice belangrijker dan een goed product? Dan zijn we bang dat je niet op het juiste adres bent helaas." Helaas biedt het bedrijf noch een goed product, noch een gratis retourservice. Heb dit met het bedrijf besproken hier is niets mee gedaan.

goede producten en snel verzonden

Zoals eerder erg tevreden, goede producten en snel verzonden

Good service

Ordered 2x caude cases and they are great. Very quick shipment

Goed product, eenvoudig aan te brengen. Goede handleiding

Goed product, eenvoudig aan te brengen. Goede handleiding

Snelle service en goede kwaliteit

De bestelling werd binnen de beloofde tijd geleverd. Gelet op mijn naderende vakantie was dit erg prettig. De kwaliteit van de geleverde spullen is prima. Kortom erg tevreden!

Wat ik wil

Ze hebben wat ik wil met de service die ik wil!

Muis en Toetsenbord Matias

Na aanschaf van een Mac Studio die vooral over USB-C aansluitingen beschikt, heb ik bij Appelhoes een muis en een toetsenbord besteld. Het Matias Aluminium Wired Keyboard Qwerty toetsenbord Zilver lijkt bijna een kloon van het originele toetsenbord van Apple. Typt ook fijn. De order status en communicatie via de mail verloopt zoals het bij een webshop hoort. Het product werd binnen twee dagen perfect verpakt afgeleverd Heel tevreden dus

Valt niets op aan te merken.

Een voor mij nieuwe site. Alles verliep geheel naar wens, van communicatie per mail t.e.m. de bezorging. Keurig verpakt, artikel closed-box! Voor herhaling vatbaar!

Goed advies

Snelle reactie op gestelde vraag per e-mail naar een passend product. Snelle en nette levering

Ronduit SLECHT!!!

Mijn ervaring met Appelhoes was ronduit slecht. Ze communiceren nauwelijks over de status van je bestelling, vooral als iets niet op voorraad is. Verwacht geen updates of excuses, als je er niet zelf achteraan gaat dan kan je wachten tot je een ons weegt om een update te krijgen. Bovendien leveren ze slechte producten en proberen ze elke verantwoordelijkheid af te schuiven op de klant als er iets mis is. Ze weten je zelfs te melden dat het met 99% zekerheid niet aan het product ligt en dat zonder enig diagnose te hebben gesteld. Hun klantenservice is niet behulpzaam en gaat liever in discussie dan tot een oplossing te komen. Absoluut af te raden en echt jammer dat ik alsnog 1 ster moet geven! Als het kon dan had ik ze -5 sterren gegeven!!!

Prijs kwaliteit en een uitstekende levering

Eerste x een bestelling gedaan, is me prima bevallen, dus zal zeker niet de laatste x zijn.

Topprodukt

Topprodukt aan een voordelige prijs

Product was geheel volgens verwachting. Niet goedkoop, maar daarmee ook een mooie kwaliteit.

Slecht retourbeleid

Ik had een ipad hoes besteld waarmee je met een vouwende/magnetische klep het beeldscherm kon beschemen/weergeven. Die sloeg bij het minste geringste open als je de ipad met 1 hand vast had. Bij de retour melding kreeg ik niet een etiket een post bezorgdienst, ik moest 7,95,- is 1/3 van de waarde.

Goede pasvorm en ideaal met het meegeleverde accessoire

Ze doen wat ze beloven

Nette website overzichtelijk en een ruime keuze. Ik kocht een iPad pro 2024 de hors daarvoor was nog niet beschikbaar…. Maar binnen een week stond deze online. Correcte opvolging van de order en de ze ding was goed traceerbaar. Kortom om een Apple iPad hoort een appelhoes :-)

Kwaliteit voor een scherpe prijs en snel bezorgd.

Op het moment van aanschaf was Appelhoes veruit de goedkoopste aanbieder van dit product. Je wordt goed geinformeerd over de levering, deze was bovendien erg snel. Het product was degelijk verpakt voor de zending, waardoor de productdoos ongeschonden is bezorgd. Het product bevalt erg goed, mooie afwerking!

Prima screenprotector werkt goed zelf vingerafdruk werkt goed

Goed assortiment en vlotte levering. Paar keer wat gekocht. Steeds probleemloos.