Een goed hoesje met pasjeshouder

Een degelijk hoesje met plek voor twee pasjes. Deze zit stevig dicht

Product naar verwachtingen en snel verzonden

Prima service, alles verlopen zoals verwacht.

Meegedacht en snelle levering

Meegedacht en snelle levering Van onze IPhone hoesjes. Ik had 2 transparante hoesjes besteld maar er was er nog maar 1 leverbaar en de verkoper Bo, opperde dat hetzelfde hoesje er wel in het zwart was en aangezien mijn man zijn telefoon zwart is, daarvoor gekozen. Mooi meegedacht en de hoesjes zijn mooi slank en passen naadloos.

Goed gedaan

Levertijd paar dagen te laat door vertraging maar voor de rest uitstekende service.

Slechte communicatie door de verkoopafdeling.

Bij het navragen over de levertijd van een besteld product kwam er een antwoord waar niks mee kunt. “Wanneer het binnenkomt”

prima !

draadloos toetsenbord werkt prima als een Apple vervanging voor de helft van de prijs. Toets aanslag is iets lichter maar is geen probleem. Prima aankoop, snel verzonden

Smooth ordering process and quick delivery

Can’t complain. It was as smooth as online ordering goes. Thank you

Tegenvaller.

Ik heb een screenprotector besteld voor mijn ipad. Deze werd geleverd met een mal om de screenprotector perfect te plaatsen. Nadat ik de screenprotector had geplaatst en de mal had verwijderd. Kwam ik erachter dat er een minuscuul scheurtje in de screenprotector zat. Enfin, hierna een mailtje gestuurd naar Appelhoes en het verhaal uitgelegd met een foto ( let wel: dit was binnen 15minuten nadat het pakketje was bezorgd). Vervolgens krijg ik een simpele reactie van Bo, dat dit wel zou zijn gebeurd tijdens het plaatsen en dat dit niet van te voren al kapot zou kunnen zijn. Hoe bot kan je uit de hoek komen? Inmiddels een screenprotector gekocht en laten plakken bij de Mediamarkt. Door deze ervaring zien jullie mij niet meer terug en zal ik een ieder ook afraden bij jullie te bestellen. Met vriendelijke groet, Jan Jansen

perfect

Trage verzending naar BE

Goede website, goede kwaliteit van het geleverde materiaal, maar de verzending naar België duurde wel 5 werkdagen. De meeste Nederlandse websites versturen met PostNL en dan komt dat na 1 à 2 werkdagen aan. Appelhoes werkt met Landmark Global, een bijzonder trage dochteronderneming van BPost.

Na meer dan 1 week bestelling niet ontvangen!

Tot 2x toe contact gezocht, maar nog onduidelijk waar pakketje uithangt. Wachten nog op bericht van Post.NL

Mijn product zou de dag na mijn bestelling geleverd worden, maar dit kon postnl helaas niet waar maken. Contact gezocht via whatsapp met Appelhoes. Snelle en duidelijke reactie. Product is gelijk verzonden door Appelhoes. Kreeg gelijk te horen waarom het nog niet geleverd was. Dus super service. Alleen jammer dat Postnl niet op tijd levert. Misschien als tip: niet meer op de site vermelden vóór 22.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. Prima bedrijf, zou volgende keer weer bestellen

Snelle levering op en top.

Altijd op tijd en goede producten.

Na wat twijfel toch een keer wat besteld en wat blijkt! Een zeer goede levering en de benodigde mails met aankondigingen zijn ook fijn. Als je genoeg besteld hoef je ook geen verzendkosten te betalen. Ik heb het als zeer goed ervaren en daarom ook al meerdere keren wat besteld.

Prima winkel

2 opmerkingen: Bestelde hoes past wel maar heeft niet de juiste openingen voor de ingebouwde luidsprekers van de IPad Pro. Sparingen in de hoes zijn net te klein voor de (4) luidsprekers. Levering via Post NL duurde langer dan verwacht. Prima reactie van Appelhoes op mijn feedback.

Prijs goed, kwaliteit super.

Mooie en ruime keuze. Goed kwaliteit/prijs verhouding.

Kwaliteit heel goed

Kwaliteit heel goed..

lekker snel

Snellle levering, probleemloos afgehandeld.

Goede service!

Buitengewoon goede en efficiënte service, op mijn vraag over details van de telefoon cover, snel duidelijk antwoord gekregen en volgende dag al in huis. Zeer tevreden!

Niet te letterlijk nemen ‘morgen bezorgd’

Als er staat voor 21:00 uur besteld morgen bezorgd en hij komt toch een dag later is dat niet wat ze beloven. Verder wel heel blij met de bestelling.

Snelle en goede service

Makkelijk besteld en de volgende dag in huis, netjes verpakt. Prima service.

Teleurstellend

Ik heb een airpods pro 3 hoesje gekocht wie ten eerste al ‘bulk’ geleverd wordt. Daar moet ik wel de volle 30 euro voor betalen terwijl ik betaal voor een merk hoesje. Je verstuurd toch ook geen iPhone zonder doos er omheen puur voor de reden ‘dan past het door de brievenbus…’ Daarnaast blijft het hoesje niet goed zitten.

Snelle en vlekkeloze levering.

Mooie selectie en super vlotte levering

Goede keuze, zeer snelle levering

Ik zocht een specifiek hoesje voor een oud model iPhone. Na bestelling werd het vrijwel direct verstuurd. Top!

Slechte ervaring

Ik heb een hoesje voor mijn I foon air gekocht 59,90€, en 18 dagen later meerdere malen met post NL getelefoneerd ( 5x) , omdat het postpakket iedere keer terug gaat naar post NL , Die beste mensen bij post NL zeggen dat appelhoes hun moeten bellen vanwege verkeerd adres….. Appelhoes krijg ik ook niet aan de telefoon , alles via de app die willen niet meewerken . Ik heb 59.90€ betaald voor een hoesje van appelhoes… en het adres staat niet goed op hetpost pakketje … Marja Vrijhof de snoo Sportlaan 10A huisnummer 12 , Heerjansdam Postcode 2995 VN 06 22601115 Zou iemand willen bellen met post NL , zij doen verder niets en mijn post pakketje word al 2 weken lang heen en weer geslingerd… Echt ongelofelijk… Kan toch niet dat ik zo maar mijn 59,95€ foetsie ben, Als ik niet mijn geld of mijn pakje krijg ga ik het via een tv programma proberen om dit aan de kaak te stellen…. Appelhoes wees fatsoenlijk en zorg dat ik mijn post brievenbus pakketje krijg of mijn geld terug krijg…. Groet