Zoveel fijner

Ik kan nu met twee schermen werken waarbij mijn laptop nu verder weg en hoger. Dit is een fijn toetsenbord en werkt goed samen met mijn MacBook

Een goede prijs kwaliteit verhouding voor een mooi product.

Ik heb afgelopen tijd 2x een Decoded iPad Air 2024 hoes aangeschaft, 1x voor mezelf en 1x voor mijn vader. Beiden hebben wij bijna 8 jaar gedaan met een lederen iPad mini hoes van Decoded, vandaar dat we nu wederom voor Decoded gekozen hebben ondanks de wat negatieve recensies van Decoded. De tijd zal ons leren in deze. Appelhoes levert snel, vandaag besteld morgen in huis. De hoezen zijn helaas niet meer van leer maar voelen degelijk aan.

Supermuis

Bij Appelhoes de Saechi M1 draadloze muis besteld. Mooi apparaat. Werkt lekker. En nog steeds niet hoeven opladen.

Ook retour sturen gaat prima

Snel geleverd maar ook retour sturen gast goed

Snel en makkelijk

Al meerdere malen accessoires besteld bij appelhoes. Erg veilig en snelle levering

Uitstekend!

Snelle levering. Het product voldoet prima. Erg blij mee.

Levering, product en prijs goed.

Lekker snel binnen aanbevolen.

Prima hoes voldoet aan de verwachting

Was zeer ontevreden over een eerder gekochte en veel duurdere hoes waar de iPad gewoon uitviel! Deze beschermhoes ie prima

Levering, product en prijs goed. Helaas niet goed met de kalender.

Netjes verpakt, goed aan gekomen en mooie kwaliteit, zeer tevreden!

Dramatische klanten "service"

Product al sinds 25 juni retour aangekomen, maar Appelhoes weigert actie te ondernemen tot pakket gevonden is. Waardeloze klantenservice, slechte communicatie en niet klantgericht.

Zeer snelle service

Na een verkeerd bestelde cover , zeer snel een nieuwe goed passende cover ontvangen . Zeer tevreden.

oke

alles volgens plan

Snelle service. Duidelijke uitleg en goed product.

Maandag besteld, dinsdag in huis. Zo fijn. Goed product en duidelijke uitleg wat het verschil tussen de producten zijn op de website.

Materiaal van de iets te grote hoes is voldoende.

Altijd spannend online iets bestellen. Je kan het product niet vasthouden, de stevigheid voelen. Groot voordeel is wel de ruime keus die online geboden wordt. Deze hoes voldoet 100% aan het belangrijkste doel: bescherming bij vervoer van de laptop.

Goed hoesje. Alleen op de foto was niet te zien dat de randen zwart waren! Dat wilde ik eigenlijk niet!

Nvt

In een woord prima!

Snel geleverd. Niet duur

Besteld volgende dag in huis

Prima product en snelle levering

Goede snelle levering

Ik ben tevreden, ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de bestelling zou komen Snelle levering van mijn screenprotector voor mijn Apple Watch

Prima bedrijf!

Ik bestel daar altijd mijn hoesjes, eigenlijk altijd de twelvesouth book, book. Altijd prima in orde.

Gewoon erg goed

Snel geleverd en precies wat we hebben besteld. Product is goed, stevig en net niet perfect. We zijn zeer tevreden.

Snelle levering. Correcte info inzake artikelen.