Hoesje liet meteen los

Ik heh het scherm voor de watch correct geplakt, na een nacht slapen kwam de hoek al helemaal los.

Redelijk

Glaasje gemonteerd zoals voorzien maar spijtig na 3dagen loste het en kan niet meer gebruikt worden , aangaande bestelling tijdig geleverd en goed verpakt

Super snel geleverd

Precies wat het moet doen. Beschermen. Stevige hoes. Fijn toetsenbord. Ik ben helemaal fan

heeeeeeel goed

echt heel prettig hoesje

Ik heb na 5 dagen nog steeds niks binnen.

Ik loop dus al 5 dagen zonder hoesje. Lekker dan.

Snel geleverd en in het echt een mooie hoesje voor de telefoon

Prima service, als vanouds!

Een nieuw bandje voor mijn Apple Watch besteld. Volgende dag geleverd als brievenbus pakket en exact conform de foto's en beschrijving op de website. Heel tevreden!

Miskoop

Mooi stevig hoesje alleen de mag safe trekt mijn batterij leeg. Met deze hoes gaat hij net een halve dag mee, terwijl nu ik weer mijn oude hoes erom heen heb de batterij heel de dag meegaat. Helaas wordt mijn klacht niet serieus genomen en is het geld weg gegooid.

Goede kwaliteit

Kwaliteitsvol product.

Snel en goed geleverd

Appelhoes (goede naamvondst overigens) heeft snel en goed geleverd wat ik besteld heb. Prima!

Top geregeld.

In de middag bestelling gedaan. Ging erg makkelijk. De volgende dag per post pakje mogen ontvangen.

Goede kwaliteit

Goede levering en mooi hoesje, had ik dit maar eerder geweten, aanbevolen!

Mooi hoesje Snel geleverd

Doe zo verder

prachtig prijs/kwaliteit

Heel blij mee!

Stevige fijne hoes!

Slecht

Zending is 3 dagen te laat gekomen en terug sturen kost je ook nog geld slechte service

Wel aanbevolen

Mijn bestelde iphonehoes was op voorraad en in de aanbieding. De volgende dag in huis.

Super service en top iPad cover

Ik had een fout gemaakt bij de bestelling, geen punt bij appelhoes. Ruilen ging geweldig. iPad cover van secondes is super.

Super in gebruik

Top product

super product met goede kwaliteit!

hele goede service, snelle levering en een kwalitatief goed product.

Zeer snelle service en top producten

De dag na bestelling was de bestelling er reeds en de geleverde producten waren van top kwaliteit

Leveren gewoon, en snel, wat er gevraagd/bestelt wordt.

Ik was op zoek naar een laadfaciliteit voor iPhone & Apple Watch. En bij Appelhoes was er een ruim aanbod "De Keuze Was Reuze".