Product aardig, kritische review niet geplaatst. Reactie bedrijf op review stelt teleur.
Het is niet mogelijk te reageren op reacties van het bedrijf op reviews, dus hierbij een reactie in deze review.
- Mijn originele review:
Product aardig, kritische review niet geplaatst.
Sleeve MacBook 14 inch gekocht, kwaliteit is goed. Prettige rits, mooie binnenkant. Helaas ontevreden met de pasvorm, niet zo mooi strak als op de foto.
Kan gebeuren, kwestie van smaak. Bovenstaande in een review gezet op de website en een middelmatige score gegeven. Wordt de review vervolgens niet geplaatst. Weinig integere manier van je product verkopen..
- De reactie vanuit Appelhoes Geachte heer/mevrouw,
Elke (eerlijke) review over een product wordt geplaatst, als ik zoek op uw bestelling is er geen productreview geplaatst, noch een retour aangevraagd of contact opgenomen.
Het kan uiteraard dat het product niet bevalt, maar het lijkt ons niet helemaal juist dan een review als deze te plaatsen in plaats van het op te lossen!
- Mijn antwoord:
Fijn dat jullie de reviews lezen om ervan te leren. Toch vind ik het jammer hóe u op mijn review reageert. U gaat niet inhoudelijk op de kritiek in en biedt geen oplossing. Alleen wat ik hád kunnen doen.
U zegt dat ik geen retour heb aangevraagd of contact heb opgenomen. Ik was al buiten de retourtermijn, dus ik heb dit niet geprobeerd. Omdat u het aangaf, heb ik toch een retouraanvraag gestart, die is afgewezen volgens de voorwaarden. Logisch, voor mij is geen uitzondering nodig. Daarnaast, de kwaliteit is prima de pasvorm alleen niet. In mijn ogen zijn reviews hiervoor, ervaringen van gebruikers delen om te informeren.
Wat betreft de integriteit, het is zorgelijk dat jullie kritische reviews filteren. De reden dat de review niet eerlijk zou zijn, vind ik niet overtuigend. Waarom niet eerlijk? Ik zal de bovenstaande review éxact plaatsen, inclusief een opmerking over het verwijderen van de eerste review. Misschien wordt deze dan wél geplaatst.
Hoe er met kritiek wordt omgegaan vind ik uiteindelijk doorslaggevend.