Top geregeld

Zowel levering als retour zonder problemen goed verzorgd

goede prijs, snelle levering.

goede prijs, snelle levering.

Snelle verzending

Graag had ik 5 sterren gegeven maar helaas. Het armbandje vertoond na een week al tekenen van slijtage en de screen protector van mijn Apple Watch is er al een keer af gevallen. Ik ben heel benieuwd hoe ze er na een langere tijd gebruiken uit zien. Hier ga ik niet meer bestellen en raad ik anderen ook met klem af. Het is goedkoper dan de originele accessoires maar je betaald ook voor kwaliteit en die is ondermaats.

Waardeloze service

Slechte service bij een niet goed functionerende techprotection magsafe oplader. Het ligt allemaal aan iets anders dan het apparaat zelf, zeer vermoeiende en frustrerende communicatie via de app. Door advies van hun nog meer geld kwijt (20w adapter gekocht, retourzending moeten betalen). En uiteindelijk krijg ik hetzelfde apparaat teruggestuurd (hopelijk snel). Dus in totaal veel geld kwijt voor een niet goed werkend apparaat. En zeer veel frustratie rijker. Hier ga ik niet meer kopen!

Goeie prijs, snelle levering, uitstekend product!

Ik zou iedereen Appelhoes aanraden, zeer tevreden!

Stevige hoesje en zeker betaalbaar

5 ⭐️waard

Very fast shipping

The cable is very high quality i love it!

Super snel geleverd

Echt superbedrijf. Al diverse spullen besteld. Altijd snel en goed geleverd.

SCHRIJNEND !!

Ik bestel en betaal een hoesje met een screenprotector voor een iphone 15 PRO MAX, na ontvangst blijkt dat het hoesje voor een iphone 15 pro is en dus totaal niet past op mijn gsm toestel. Na dat ik dit aankaart blijkt dat ik €7 internationale verzendkosten dien te betalen voor een fout die Applehoes heeft gemaakt. Dit is aangetoond via foto's maar daar is geen gehoor naar. Ik dien niet te betalen voor fouten gemaakt door Applehoes. Ik zal van de daken schreeuwen dat dit een zeer zeer schrijnend bedrijf is naar ieder dat wenst te luisteren!

werkt perfect

stevig en ziet er mooi uit

Veel keuze en snelle levering

Voor een Surace Pro 10 is het niet duidelijk wat voor hoes goed past. De aangegeven maatvoering op Appelhoes is betrouwbaar en snelle levering.

Appelhoes.nl overzichtelijk en levering is zeer snel

Appelhoes.nl is een overzichtelijke website waar je gemakkelijk de juiste bescherming voor je Apple producten kunt kopen. Goede productbeschrijving en prijs. Levering is zeer snel en goed verpakt, echt een aanrader.

Découverte.

Bonjour,le néerlandais est une barrière pour moi mais le me suis bien débrouillé avec les aplications sur smarphone.très satisfait de ma commande.

Super goed

Snel geleverd en duidelijke communicatie

Heel fijn toetsenbord

De bestelling en levering zijn perfect verlopen. Het toetsenbord ziet er heel mooi uit en doet het super. Ik had een originele Apple maar die was ondertussen versleten. Ik vind ze tegenwoordig erg duur en ik wil per se een toetsenbord met kabel, dus kan ik uit op deze. Ik moest even wennen maar na een paar weken uitproberen kan ik zeggen dat het toetsenbord een fijne aanslag heeft en heel goed werkt.

Snelle service, goed produkt

Ik was op zoek naar een goed hoesje voor mijn iPhone XR. Apple had dat niet meer (ze vinden het een te oud model denk ik), maar gelukkig kende mijn vrouw Appelhoes. Die hadden het wel wat ik zocht. Besteld, volgende dag in huis. Precies wat ik zocht.

Uitstekende iphone hoes

Een fraaie hoes voor mijn nieuwe iPhone met behoud van alle functies. Niet te stroef zodat deze gemakkelijk in mijn broekzak kan.

Hoes past niet terwijl ik wel het bijpassende model heb gekocht.

Mijn vragen hierover werden kortaf afgedaan. Slechte alternatieven geboden. Zeer onprettig.

Misleidende advertenties MagSafe

Er worden producten aangeboden zogenaamd met MagSafe technologie. Helaas is dit niet het geval en werken ze gewoon met Qi 1 technologie. Ruikt als dwaling en oplichting

Prima product, snel en duidelijk qua levering.

Vervanger van hetzelfde hoesje. Fijn dat het er nog is voor een iPhone 11. Appelhoes is erg duidelijk en mailt je over alle stappen. Nu nog zorgen dat de spellingcontrole Appelhoes niet elke keer verandert naar Appelmoes.

goed product

goed product , alleen zet niet op je website dat voor 22:00 besteld , de volgende dag geleverd. Mijn bestelling van smiddags ( door de weekse dag ) werd pas de volgende dag behandeld.

Goed product, snelle levering!

Mijn ervaring met Rhinoshield van Appelhoes is uitstekend.

Een prachtige stevige hoes.

Ik ben meer dan tevreden over de hoes voor mijn I-pad. Veel en veel beter dan de originele Apple hoes die er al heel snel rafelig uitzag. Kleur is mooi en mijn I-pad is veilig opgeborgen

Erg snel geleverd, bij retour binnen 2 dagen geld teruggestort, in één woord, erg correct!

Zie boven.

Goede ervaring, alles goed verzorgt !

Wij hebben een prima ervaring, spullen waren goed en netjes verpakt verzonden. De levering was de volgende dag. Kortom goede service alles prima verzorgd !! Top !!