prima webshop, foto's zijn duidelijk. vind verzendkosten van bijna 18 euro wel bizar hoog (zeker in verhouding tot de waarde van de aankoop) voor een beetje piepschuim
Geachte mevrouw, De gekozen verzendmethode was inderdaad - in relatie tot het door u bestelde glasobject -niet de juiste. Het teveel betaalde bedrag van € 6,00 zullen we aan u terugstorten en een betere omschrijving geven aan de verzendmethode. Mocht u in de toekomst ooit twijfelen omtrent de te kiezen verzendwijze, neem dan gerust contact op. We zijn altijd telefonisch bereikbaar en natuurlijk ook per e-mail.
Vrijdag voor het eerst in de showroom in Duiven geweest. Het is klein, maar wat een geweldig mooie dingen kun je er kopen. Vooral de wandsculpturen van Artisan House - C. Jeré vonden we erg mooi. Wij hebben de 'kunst'vaas Sterrennacht van Van Gogh gekocht. Erg mooi en niet duur. Dit was zeker niet de laatste keer dat we een bezoekje brengen aan deze showroom.
Heel snel en zeer correct
Professional and good customer service. Item delivered on time.
Al een paar stukken besteld en altijd Top Service Proficiat aan het hele Team Grtjs Coppens
Fast, flexible and service minded handling. Item was as expected.
ik heb nog niets ontvangen.
Tevreden snelle levering, product zoals beschreven en op foto
Snelle levering op mijn verzoek is conform toezegging gelukt. Kwetsbare items waren goed verpakt. Tevreden klant.
Auf der Suche nach einer Wanddekoration stießen wir auf die Internetseite von Decovista und wurden dort von Anfang an mit unseren Wünschen gut betreut. Mit viel Engagement wurden wir mit Fotos vorsorgt und bei der Auswahl beraten. Schließlich stand die Entscheidung und unsere neue Wanddekoration traf zuverlässig und gut verpackt bei uns ein. Wir freuen uns über das Schmuckstück an der Wand und kommen gerne wieder zu Decovista!
Helemaal prima. Goed verpakt. Zeker voor herhaling vatbaar.
Duidelijke website. Correcte en snelle service!
Wij hebben hier al veel gekocht voor in ons nieuwe appartement en alles is even mooi.
Het heeft even geduurd voordat de door ons gewenste sculptuur binnen was, maar we zijn steeds op de hoogte gehouden. Toen hij er was konden we zelf een afhaalmoment kiezen en zijn daarbij heel gastvrij ontvangen en prettig geholpen.
De spiegel is een kunstwerk. De service was erg plezierig en zorgvuldig. Maatwerk.
Bijkomende chatvragen werden heel snel en uitgebreid beantwoord en de levering was vlot.
Hat alles prima geklappt. Schnelle Lieferung und gut verpackt!
Mijn bestelling is heel vlug geleverd, de artikels waren zoals beschreven van degelijke kwaliteit en zelfs mooier dan op de foto's. Decovista.nl is een aanrader voor iedereen. Echt top.
Zeer tevreden over het contact en het vriendelijke mail verkeer . En zeer tevreden over het kunstwerk bij mij aan de muur .
Heel erg mooi en zeer snelle levering
Zéér prettig ontvangen en erg bijzondere (kunst) voorwerpen van hoge kwaliteit. Ga zeker nog een keer terug.
Alleen jammer dat post brivhtgeeft het na 3 dgn te bezorgen
Gemakkelijk aankopen , betrouwbare levering. Foto’s op website mogen wat duidelijker en groter.
Leuke artikelen, vlugge verzending . Oplettend personeel omdat ik een verkeerd huisnummer had ingevoerd. Krijg de dag erop meteen mail zodat ik mijn fout kon herstellen. Bedankt Decovista
Ondanks mijn verzoek per e-mail om mijn bestelling 1 dag later te leveren en daar een bevestiging van te hebben ontvangen toch eerder geleverd, dat vond ik jammer, verder prima
Geachte mevrouw, u klaagt terecht over het levermoment. Zoals u op het verzendlabel op de doos kunt zien, hebben we wel degelijk bij het inboeken van het pakket de met u afgesproken leverdatum opgegeven, maar de koeriersdienst van Packs heeft blijkbaar hiermee geen rekening gehouden. We hebben inmiddels bij hen een klacht ingediend. Ik hoop dat u namens hen onze excuses wilt aanvaarden.