Pluspunten
werd meteen gebeld toen iets niet op voorraad was.
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering van het mooi verpakte product.
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
'Gewoon' goed!
VerbeterpuntenNiks
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ze hebben moeite gedaan om de levering op tijd bij mij te krijgen!
Pluspunten
snelle en goede service
Pluspunten
heel vlugge en correcte levering
Verbeterpuntenik kon met de doorgegeven code mijn pakje niet traceren . Toch heel vlug geleverd en heelhuids
Pluspunten
webshop super overzichtelijkmet alles van tom drag, snelle levering als vermeld en keurig ongepakt
Pluspunten
Ga zo door......
Pluspunten
Discreet, betrouwbaar, origineel
Pluspunten
Snelle levering, keurig verpakt. Breekbare artikelen besteld, maar alles is keurig aangekomen. Goede website.
VerbeterpuntenBezorger kiezen die het tijstip van bezorgen kan aangeven.
Pluspunten
Denken goed mee en zijn absoluut enorm behulpzaam.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle levertijd. Wordt op de hoogte gehouden van de levering
VerbeterpuntenNiet overal staar bij Hoe groot iets is
Bedankt voor je positieve reactie. Voor wat betreft je opmerking over ontbrekende maten: kan het zijn dat je niet ver genoeg naar beneden bent gescrolld bij de productinformatie? Hier vind je namelijk altijd de maten.
Pluspunten
Snelle en vriendelijke service. Ik werd keurig gebeld toen de sculptuur klaar was en kon gelijk een afspraak maken om het af te halen.
Pluspunten
Snelle bezorging Goed verpakt Duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit van het product was goed. Stevig ingepakt. Alles was duidelijk via de email.
Bedankt voor uw positieve reactie. We hebben een beperkt aantal schilderijen in het assortiment (onder wandkunst). In plaats daarvan hebben we de zeer bijzondere wandobjecten van C. Jeré, Artisan House opgenomen welke zijn gemaakt uit diverse metaalsoorten die verschillende bewerkingen hebben ondergaan. Deze wandsculpturen hebben diepte 10 tot 15 cm) en zorgen bij bepaald licht voor een aparte schaduwwerking. Ze doen voor je woonkamer (of kantoor) iets bijzonders. Ga maar eens kijken bij : http://www.decovista.nl/nl/wandkunst/c-jere-artisan-house/ We hebben de meesten die je ziet op voorraad en je kunt ze ook komen bekijken.
Pluspunten
Super snelle levering en vriendelijke hulp bij mijn keuze.