Pluspunten
Ondanks product niet op voorraad, toch binnen anderhalve week geleverd. Super!!
Pluspunten
zeer snelle respons. Alle moeite gedaan om de bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Verpakking zeer verzorgd om risico op beschadiging van een complexe structuur te minimaliseren.
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Pluspunten
Goed verpakt en snel geleverd.
VerbeterpuntenMis een mooie cadeau verpakking.
Pluspunten
duidelijke informatie via internet, zeer snelle levering en uitstekende verpakking! Prima!
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Duidelijke foto's op de site
VerbeterpuntenMaak de omschrijving van de speeldoosartikelen wat uitgebreide. Wij hebben een gitaar speeldoos gekocht maar het speelwerk viel wat tegen. We hadden iets anders verwacht. We zijn verder uiterst tevreden.
Pluspunten
Snel geleverd en kwalitatiefvolle producten. Vriendelijk personeel aan telefoon. Goede opvolging.
Pluspunten
Alles is goed geregeld, bestelling, tracking, levering en verpakking. Graag weer.
Pluspunten
Personeel bij probleem bij andere aankopp zeer behulpzaam.
VerbeterpuntenPrijs/kwaliteit is matig.
U kocht bij ons een vintage tafelklok gemaakt van messing van het merk Baroque House of Classics. De kwaliteit van dit merk is doorgaans hoog, maar als u ontevreden bent over de kwaliteit in relatie tot de betaalde prijs, dan mag u het artikel binnen 14 dagen retourneren.
Pluspunten
Sehr sehr netter Kontakt!
Pluspunten
Snelle levering, duidelijke communicatie.
VerbeterpuntenUitstraling van de website, oogt onbetrouwbaar.
We zijn blij met een kritische kijk en zoeken altijd naar verbetering. We zullen overwegen om op een ander design over te gaan. We horen echter ook heel vaak dat men onze informatie juist helder vindt en dat we goed bereikbaar zijn. Gelukkig hebt u uw bestelling snel en in ongeschonden staat ontvangen; we zijn dus wel betrouwbaar.
Pluspunten
Vlotte levering, vriendelijke behandeling
Pluspunten
Dit is een fantastische winkel. van de 2 artikelen was er 1 niet op voorraad maar kwam net binnen toen mijn order eruit was. Daarna werd persoonlijk contact opgenomen (sávonds laat) en konden beiden beeldjes van hoge kwaliteit nog samen verzonden worden. Kijk dat is nu klantenservice in de hoogste graad. Het is uniek in deze wereld van Web winkels. Hartelijk dank. Ik zal uw winkel/personeel zeker naar u verwijzen als nieuwe klanten. Vriendelijke groeten Paul Kuster Capelle aan den IJssel
Verbeterpuntengeen, niet nodig
Ik ben u zeer erkentelijk voor uw positieve reactie. We vinden dat een webwinkel op het gebied van service niet mag onderdoen voor een fysieke winkel. Het moet juist tijdbesparend en makkelijker zijn en dat betekent voor ons ingeval van bijzonderheden dat we altijd persoonlijk contact opnemen. Graag tot een volgende keer.
Pluspunten
snelle levering!
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Levering is erg correct en wordt netjes verzorgd. Prima service!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Ondanks extra controle door gebruik van buitenlandse visa-kaart, werd de bestelling toch binnen een aantal dagen geleverd.
Pluspunten
Snelle levering en het glasprodukt was perfekt verpakt.
Pluspunten
Er werd snel gereageerd op mails. Fijn dat we onze bestelling ook, in overleg, op zondag kunnen ophalen.
Verbeterpunten/
Pluspunten
Netjes en stevig ingepakt.
VerbeterpuntenMisschien vanaf €50, 00 geen verzendkosten laten betalen.
Pluspunten
Ook op zondag aanwezig
Pluspunten
mooie duidelijke website , mooie en unieke artikelen
Pluspunten
VerbeterpuntenKan er bij afhalen niet pinnen
Pluspunten
Duidelijke website. Voor eertse keer bested, zeer tevreden. Goed ingepakte materialen
VerbeterpuntenGa zo door.