Pluspunten
- Snelle, correcte en heldere communicatie. - Snelle verzending. - Goede verpakking / bescherming. - Kwalitatief hoogwaardig product.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Is prima verpakt met mooi kadopapier....na betaling in 5 dagen in huis ....
VerbeterpuntenVind wel dat er aan de deur getekend moet worden ....gebeurd nu niet ....
Pluspunten
Vriendelijk telefonisch te woord gestaan, de artikelen waren geheel volgens verwachting en uiterst zorgvuldig verpakt. Daarnaast ook een snelle levering. Voor herhaling vatbaar. Originele hebbedingetjes.
Pluspunten
goede presentatie op website
Pluspunten
Erg vriendelijk door de telefoon maar ook bij Decovista zelf.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer vriendelijk personeel, hulpvaardig, snelle en goede verzending, hartstikke leuk assortiment.
VerbeterpuntenJammer dat sommige categorieën leeg zijn of dat dingen uitverkocht zijn. Ook zou het handig zijn als de schatfunctie vaker aan zou staan.
Pluspunten
Extreem snel antwoord!!
Pluspunten
- goede heldere internet site - komt bij Google snel naar boven - Ivonne doet e.e.a. met "hart en ziel" - deskundig, weet waarover gesproken wordt - persoonlijke behandeling
Verbeterpunten- betaalautomaat bij Decovista thuis haperde op afhaalmoment. Desondanks gezamenlijk een creatieve manier gevonden waardoor betaling wel kon plaatsvinden op afhaalmoment. (oorzaak ongemak lag niet bij Decovista maar bij betaalprovider)
Fijn dat u Decovista een uitgebreide beoordeling gaf. We bieden onze klanten inderdaad sinds kort (maart 2014) de mogelijkheid om te pinnen. Gelukkig is de software die dit mede mogelijk maakt weer in orde.
Pluspunten
duidelijke website, makkelijke bestelling, bij ons bleek artikel niet op voorraad te zijn terwijl website dat wel aangaf. Werd echter snel gebeld met de vraag of bestelling nog doorging en excuses. Heel netjes en correct. Jullie hebben veel mooie spullen!
Verbeterpuntenkrijg bij bestelling steeds rechtsonder berichtje dat jullie offline zijn; dacht eerst dat ik daardoor niet kon bestellen, bleek niet zo.
De melding in het donkergrijze balkje, rechts onderin beeld (Offline) betreft de CHAT- functie en hoort bij de oranje spraakbubble "Question?" Het geeft aan dat onze Live chat functie uitgeschakeld is. De webshop is 24/7 open. Bij twijfel mag u ons altijd bellen.
Pluspunten
Goed verzorgt
VerbeterpuntenMag altijd sneller geleverd worden als dat mogelijk is
Pluspunten
Gemakkelijk contact en email bevestiging
Pluspunten
Alles positief, een fantastische betrouwbare firma.
We zijn echt blij met uw beoordeling. Lief!
heb ik niet
Pluspunten
De bestelling, ontvangstbevestigingen en aflevering zijn zonder persoonlijke contactonderhoud goed, snel en zonder problemen verlopen. Het bestelde is in goede orde ontvangen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goed kontakt, hulpvaardig, snelle levering
Pluspunten
prachtige collectie, houden zo.
Pluspunten
Alles positief. Lieve mensen die meedenken en behulpzaam zijn. Iederprobleem werd meteen opgelost. Complimenten!
Maatvoering betrouwbaarder maken!
Pluspunten
Erg betrokken bij de klant.