Pluspunten
ben in het geheel positief over de firma decovista
Pluspunten
snelle reactie. klantvriendelijk, goede/snelle levering prima bedrijf.
Verbeterpuntenprima bedrijf
Pluspunten
Afspraak nagekomen zoals afgesproken. Pakket netjes en zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenOp dit moment niet. Ik ben tevreden.
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk, servicegericht en betrokken firma. Snelle en correcte klantbenadering en afwikkelingen toen een glazen wandklok in stukken bij ons afgeleverd werd. Binnen enkele dagen ontvingen we een met zorg verpakt exemplaar van de eerder geneuvelde wandklok.
Pluspunten
Goed meedenken met de klant, goed advies, snelle levering, mooi ingepakt, bijzondere producten.
Pluspunten
Over de ganse lijn, van bij het plaatsen van de bestelling tot de snelle levering hebben we GEEN klachten over Deco vista! Kwaliteit hebben we op 8 gezet, reden =omdat we het nog gebruikt hebben, we hebben het uit de verpakking gehaald en alles ziet er in orde uit. Waarschijnlijk zal dit ook het geval zijn eens we de muur ermee behangen :-)
VerbeterpuntenBlijf zo verder doen, vooral de communicatie vond ik SUPER!
Pluspunten
Snelle levertijd,zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenEven comuniceren of het paket ook daadwertkelijk goed is aangekomen.
De klant wordt altijd op de dag van verzending ingelicht dat het pakket onderweg is, zodat hij/zij globaal kan berekenen wanneer het aangeboden moetl worden. Wij volgen daarnaast de aankomst van onze zendingen via de tracking codes van de koeriers en zijn 1 dag ná de aflevering ervan op de hoogte.
De koeriersdienst bezorgde de spiegel inderdaad 1 dag later dan besproken. We hebben géén invloed op het werkschema van externe pakketbezorgers en koeriers, maar vonden de vertraging zó vervelend, dat wij bij u een paar flessen wijn lieten bezorgen. Onze \"Special Care\\\" koerier heeft gelukkig wél de spiegel in 100% goede staat afgeleverd. Zij sorteren alles nog met de hand en niet via de lopende band. Minder kans op breuk, zeker bij spiegels.
Pluspunten
ondanks door mij te laat besteld,heeft men alles gedaan om het item toch op 05/12 binnen te krijgen.!dit is wonderwel gelukt. hier wordt gewerkt met passie,en respect en staat de klant centraal !! veel bedrijven zouden van deze policy kunnen leren!!
VerbeterpuntenGA VOORAL ZO DOOR !!!!
Pluspunten
Snelle bezorging, keurige verpakking, mooi artikel. Top!
Pluspunten
Zeer prettig en klantegericht contact. Levering binnen 1 dag.. en cadeau dat prachtig was ingepakt viel zeer in de smaak bij onze gast.
Pluspunten
goede service
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
Klant is koning ??? ABSOLUUT waar bij Decovista ! Omdat verzekerde rembours verzending niet bleek te kunnen,werd mijn bestelling door Decovista persoonlijk bezorgd ! 198 km rijden!Decovista,jullie zijn een bedrijf met hart voor de zaak en de klant,en ontzettende lieve mensen. Ik ben onder de indruk van DECOVISTA !! Liefs Ilona
Pluspunten
communicatie verliep in prettige sfeer,vragen werden zeer netjes en snel beantwoord!! de geleverde kwaliteit i.c.m perfecte verpakking verdient niets dan lof en hulde. ik kom zeker terug als ik weer iets zoek van tom drag,en zal mijn aanbevelingen bij familie en kenissen doen.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten,alles was 100 % perfect. een hoop bedrijven zouden uw bedrijf als voorbeeld kunnen nemen !!
Pluspunten
Allereerst prachtige artikelen! (zeker de BAROQUE stijl) Ik heb mijn bestelling keurig ontvangen, en perfect verpakt! Wat betreft de service, spreek ik mijn waardering uit!! En zeker tot de volgende aankoop. Met vriendelijke groet, Corien.
VerbeterpuntenIk heb géén verbeterpunten of tips! Prima zo!
Pluspunten
uiterst plezierig contact, snelle levering, prima assortiment! Wij komen zeker terug voor andere producten. Over nazorg en garantie kunnen wij nog niets zeggen, omdat we nog maar net de spullen in huis hebben (en er gelukkig nog niets stuk is).
Pluspunten
Zeer positieve ervaringen met Decovista. Al meerdere keren iets gekocht, telkens naar volle tevredenheid. Bijzonder aardige mensen, met hart voor het product en de klant.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te bedenken!
Pluspunten
Ik sluit me helemaal aan bij de andere beoordelingen en ben super tevreden over de service van Decovista. Aan de telefoon werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan en ik ben echt goed geholpen. Mijn bestelling werd de volgende dag al afgeleverd in een prachtige geschenkverpakking. Echt top!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer goede service én een uitgebreide collectie van Tom`s Company: ik kom zeker terug!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Ben heel tevreden. Goed telefonisch te bereiken en veel duidelijke artikel-info. Ik kreeg zelfs de foto’s toegezonden. Positieve kennismaking met personeel en ook goede informatie na de bestelling over betaling en levering. Prijs/kwaliteit was super. Ben erg te spreken over de afhandeling en goede commucommunicatie. Ik kom hier zeker weer terug.
VerbeterpuntenIk zou niets kunnen bedenken.
Decovista is al meer dan een decennium hét selling point van de kunstzinnige, metalen wandobjecten uit de collectie van C.Jeré - Artisan House. Deze exclusieve wandsculpturen zijn vervaardigd uit goede metalen, die door begaafde ambachtslieden kunstig zijn bewerkt. Elke wanddecoratie is handgemaakt en uniek, gesigneerd met C. Jeré en wordt geleverd met een klein certificiaat. Daarnaast zijn we premium dealer van de extravagante en fleurige Toms Drags collecties, bestaande uit kleinmeubelen, unieke dierenbeelden en woonaccessoires, waaronder spiegels. Wil je een statement maken en je individualisme uiten, dan hebben wij hiervoor het juiste assortiment. Je kunt bij ons ook terecht voor de glaskunst van Borowski. For more than a decade, Decovista has been the selling point of the artistic, metal wall sculptures in the collection of C.Jeré - Artisan House. These exclusive wall sculptures are made of fine metals, artfully crafted by gifted artisans. Each wall decoration is handmade and unique, signed C. Jeré and comes with a small certificate. We are also a premium dealer of the extravagant and bright Toms Drags collections, consisting of small furniture, unique animal sculptures and home accessories, including mirrors. If you want to make a statement and express your individualism, we have the right range for that. You can also visit us for Borowski's glass art. Seit mehr als einem Jahrzehnt vertreibt Decovista die künstlerischen Wandobjekte aus Metall aus der Kollektion C.Jeré - Artisan House. Diese exklusiven Wandskulpturen sind aus feinen Metallen gefertigt, die von begabten Kunsthandwerkern kunstvoll bearbeitet werden. Jede Wanddekoration ist handgefertigt und einzigartig, signiert mit C.Jeré und wird mit einem kleinen Zertifikat geliefert. Wir sind auch Premium-Händler für die extravaganten und farbenfrohen Toms Drags-Kollektionen, die aus kleinen Möbeln, einzigartigen Tierskulpturen und Wohnaccessoires, einschließlich Spiegeln, bestehen.