uw order is kosteloos verzonden omdat deze boven de grens van € 50,- voor kosteloos verzenden is. U heeft 1 van de 2 besteld artikelen aan ons geretourneerd. Daarmee kwam uw aankoopbedrag onder de € 50,- uit. Op dat moment worden met terugwerkende kracht de verzendkosten berekend. Dit staat keurig op onze website en in onze voorwaarden. Ook is dit geheel conform de wet 'koop op afstand'. Dus samenvattend: Indien u een gedeelte van uw bestelling retourneert waardoor het totale bestelbedrag daalt tot onder de grens van francoverzending of een andere tariefgrens voor portokosten dan worden de bijbehorende portokosten alsnog in rekening gebracht en in mindering gebracht op het eventueel te retourneren bedrag. Een order die geheel wordt geretourneerd dan wordt het orderbedrag 0 en is er geen sprake van verzendkosten.