Snel

Snel en goed verpakt. Ben er erg blij mee.

Correct afgehandeld.

Zonder problemen de bestelling geplaatst en de bestelling binnen de gestelde tijd afgeleverd, prima.

Top service!

Ruim assortiment, goede website en snel geleverd!

Een snelle levering en een prima service achteraf. Aanrader!

Netjes en op tijd

Fijne ervaring zo. Keurig ingepakt ook!

Goed geholpen.

Er was tijd en aandacht voor mijn specifieke wensen.

Mijn klacht is netjes opgelost

Had een fietsmandje besteld maat klopte niet met wat ik kreeg en wat op de site stond maar is netjes opgelost

Mooi slot voor ortlieb fietstas

Ik laat met een gerust hart mijn ortliebtas op mijn fiets zitten. Mooi slotje, doet zijn werk prima.

Prima verwerking en zending

Gewoon zoals het is. Bestellen en ontvangen in goede verpakking

super service

super service door versnelde levering

geen levering gekregen.

Ondanks berichten dat het onderweg was is er geen pakje geleverd. ligt waarschijnlijk aan DPD?

Ik wil betrouwbaarheid en goede communicatie. Dat is dik in orde bij fietstassenwinkel.com.

Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Producten komen in goede staat aan. Communicatie via e-mail is goed en status bestelling is via account uitstekend te volgen. Er zullen zéker meer bestellingen volgen. Door mij en een hoop andere.

Goede snelle levering

Ik heb een mooie zadeltas besteld die snel geleverd werd

Snelle levering van mijn bestelling

Snelle verwerking en levering van mijn bestelling

Concurrentiële prijs en snelle levering

Goede prijs en snel geleverd

Ik zocht de zadel tassen van Selle Royal met de clic-in system. Alle maten waren beschikbaar en voor een voordelige prijs

Het was heel eenvoudig om de voor mij ideale tas te vinden. Bestellen ging supersnel. De andere dag in huis en tegen een meer dan concurrerende prijs. TOP!!

Snel geleverd door de brievenbus

Klein pakketje dat door de brievenbus past werd snel geleverd. Wel verwarrend dat een bestelling bij fietstassen.com werd ondertekend door Rat bikes.

Op tijd en netjes bezorgd. Verpakkingsdoos mag kleiner! Duurzamer.

Op tijd en netjes bezorgd. Verpakkingsdoos mag kleiner!

Persoonlijke service

Zeer behulpzaam en adequaat geholpen

Gewoon prima

Goed materiaal, goed geleverd.

Competitieve prijs, geen gedoe

Mooie set ortlieb tassen kunnen kopen voor een goeie prijs, klaar voor de fietsvakantie!

Prima bestelgemak

Makkelijk te bestellen van wat ik wilde hebben, wel even zoeken naar de webdienstplaats leveringstermijn, dat laatste kan duidelijker bijv herhaling op bestelbevestiging.

Vlot

Zeer vlot verzonden, product prima

Vlotte levering

Goede prijs en vlotte levering

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam