Ons telefoonnummer is een gewoon telefoonnummer. Dat is niet betaald naast wellicht de gewone kosten van een gesprek. Ik vermoed dat u DPD zelf heeft gebeld voordat u ons contacteerde. Bij problemen met DPD kunt u beste de opdrachtgever (dat zijn wij in dit geval) contacteren. Hoe dan ook is het erg vervelend dat de koerier zich niet aan de regels heeft gehouden. Wij verzenden aangetekend en verzekerd en verwachten ook van de individuele koeriers dat zij zich aan de regels houden. We hebben uw ervaring gedeeld met DPD en zorgen dat de koerier hierop wordt aangesproken.
Goedendag, u hoeft zeker geen account aan te maken om iets te retourneren. Heb zojuist nog even nagelezen wat er staat op onze site maar kan dat zelf ook nergens lezen. Het artikel met een ingevuld retourformulier is meer dan voldoende. Ik zie ook dat uw retour bij ons op 2 februari reeds is afgehandeld en gecrediteerd.