Snel en correct geleverd

Ruime keuze en goede prijzen en snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Helaas niet wat ik zocht

Ik had een fietsrek besteld voor op een ijsfiets. Maar was niet helemaal wat ik zocht. Contact gehad met bedrijf en dezelfde dag nog terug gestuurd, Het geld is nog niet terug gestort maar ik ga ervan uit dat dit gewoon gaat gebeuren.

Goede prijs, goede uitleg, goed product

Al meerdere bestellingen geplaatst bij deze winkel. In eerste instantie omdat ik er goede uitleg vond, maar bij prijsvergelijken bleken ze ook nog eens de goedkoopste :). Nog geen ervaring met aftersales

Snelle en correcte levering.

Precies geleverd wat ik heb besteld. Geen beschadigde verpakking.

Zoals je van een webshop verwacht..

Goede prijs, snelle afhandeling, snelle verzending. Niet mijn eerste bestelling maar ook zeker niet de laatste..

Scherpe prijzen, goed aanbod en natuurlijk die snelle levering.

correcte en snelle service

correcte en snelle service

De keuze was niet moeilijk want ik ken iemand Die mij een dergelijke tas toonde en mij dit adres heeft aanbevolen. Hij past prima! Ik ben tevreden met de wijze van bestellen en de info daarover per mail super! De Fietstassenwinkel is daarom zeker aanbevelenswaardig aan een ieder die op zoek is naar een dergelijk product.

geweldig

Bestelling is goed en snel afgewikkeld

Vlotte levering, prima prijs

Prima prijs veel aanbod

Volgens verwachting.

Supersnel

Keurig en erg vlug verstuurd

Concurrerende aanbieding

Heldere site met productbeschrijving en foto's. In een wereld waar heel veel keus in is, is dit voor mij erg belangrijk om een goede keus te maken. Produkt is van goede kwaliteit en afwerking.

Goede service.

Goede prijs, snelle levering

Prima snelle levering

Top zo goed dat we een tweede bestelling hebben geplaatst .

Top tas van ortlieb kleinere versie ook besteld

Goede prijs, snel geleverd en prachtige tas!

Goede prijs, snel geleverd en prachtige tas!

Snelle levering.

Zeer snelle levering, helemaal blij met mijn mooie fietstassen.

Het juiste product en vlot geleverd

Het product was goed te vinden op de site en duidelijk afgebeeld. Het onderdeel had ook in een envelop gepast en als briefpost verzonden. Een doosje dat niet door de brievenbus paste, vond ik onnodig.

Keurigverzorgde bestelling en optijd

Gewoon goed werk

Makkelijke site, snelle levering, goede service

Alles prima verlopen, bedankt

Goede webshop en ook nadien verliep alles heel vlot en correct, het was fijn winkelen.

Snelle levering,, keurig verpakt,

efficiënt

Gisteren besteld, vandaag geleverd. Perfecte tas om je bureauspullen mee te nemen op de fiets.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam