Makkelijk bestellen, snelle levering.

Tevreden

Bestelde enkel een fietsbeugek voor de hondenmand. Snelle, correcte levering ook vlak voor de feestdagen.

Goede service en snelle levering

De bestelling via de site was snel en efficient, en het product werd op zeer korte termijn al geleverd.

Snelle levering mooi product

Voor 14 uur besteld volgende dag in huis

Goed en snel geleverd

Netjes en vlot

Keurige levering

Snel alles gevonden en alle informatie bij elkaar die ik zocht gelijk de fietstassen besteld en nu er de wereld mee rond

Goed afgewerkte tassen

Niets

Doen wat beloofd wordt

Snelle en goede service

Prima geregeld, en volgens afspraak.

Prima geregeld, waar ik eerst bij Bol.com en vervolgens bij Amazone de verkeerde tas kreeg toegestuurd ging het bij Rat Bikes perfect!

Snelle levering en in orde

Snel verstuurd, scherp geprijsd!

Snel verstuurd. Scherp geprijsd.

Overall Experience

great service with great product at a good price. Delivered nicely packed on time.

snel, correct en probleemoplossend

duidelijke site. goede collectie. fijne en persoonlijke service. issue met ontbrekend onderdeel supersnel opgelost en nagezonden. factuur en afhandeling zijn van/via RatBikes, dat is wat verwarrend.

Duidelijk en snel

Artikel is keurig verpakt en snel geleverd.

Goed assortiment, volgens afspraak geleverd!

Een mooie Ortlieb tas besteld, in de gewenste kleur tegen een scherpe prijs. Vervolgens snel geleverd, dus een aanrader!

Prima omschrijving op de website en snelle levering - geen klachten Mooie set tassen - blij mee

zonder problemen verlopen

Bestellen, betalen en bezorgen ging soepel en verliep zonder problemen. Het enige wat mij opviel is dat de retourtermijn bij fietstassen.nl 14 dagen is terwijl die bij de meeste concurrenten/webshops 30 dagen is.

Helaas viel de kleur tegen, langs gegaan in de winkel in Rotterdam, goed geholpen en zonder problemen om kunnen ruilen. Prima service

Geweldig en correct

Rugzak was op voorraad dus zeer snelle levering Wat er prettig was

Snel en goed verzonden!

Snel en goed verzonden!

Classe

Vriendelijk, informatief en goed luisterend naar hetgeen je zoekt.

Gisteren besteld, vanaf in huis!

Ze doen wat ze beloven.

Snelle verzorgde levering

Snelle verzorgde levering

Prima service en levering

Product is snel en volgens wens geleverd.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam