Duitse kwaliteit uber alles

Waar voor uw geld

Zeer snelle en vlotte levering

Fietstassen voldoen volledig aan mijn verwachting. Ben er superblij mee. Ook de snelle levering was geweldig.

Duidelijke website en snel geleverd

Snel gevonden wat ik nodig heb. Handig dat losse onderdelen verkocht worden. Volgende dag in huis.

Oké!

Snelle levering, alles prima! Ben tevreden.

Prima fietstassen (Ortlieb) en snel geleverd.

Gisteren besteld en vandaag in huis. Prima product, scherpe prijs, goed verpakt en snel geleverd.

super

Zeer snelle levering tegen de scherpste prijs

Tas kwam vlot en is goed en ... niet duur.

Goed.

mooie zaak, leuk personeel

Ben laatst naar de winkel in Rotterdam geweest. Ben goed geholpen. Het personeel neemt de tijd om je te helpen en vragen te beantwoorden. echt een top zaak!!

Luxe fietstassen besteld, op tijd geleverd en alles in orde. Zo hoort het

Minder gunstig

Na de bestelling kregen we wel een bevestiging, maar daarin werd geen vermoedelijke afleverdatum aangegeven. Voorts werd bij de bestelling niet aangegeven dat deze werd geleverd door Ratbikes, ( waardoor de levering niet op de eerstvolgende werkdag plaatsvind). Bij de bestelling hadden wij het factuuradres en het aflever adres verwisseld, omdat ook dit niet erg duidelijk was bij het bestellen. De e-mail die ik daarop stuurde om dit te herstellen werd niet beantwoord. Toen ik vervolgens belde, kreeg ik een Engels sprekende mevrouw aan de lijn. Voor mij geen probleem, maar dat had ik graag van tevoren geweten....

Oplichting!!!

Na een week nog steeds mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb wel een DPD link gekregen maar daar staat in dat de zending is aangemeld maar nog niet door DPD ontvangen is. Klantenservice onbereikbaar: antwoordapparaat. Kortom: oplichting!

prima service

heb in de showroom van rat bikes besteld en om thuis te laten bezorgen, heeft de medewerker mijn bestelling via de site geplaatst. helaas bleek de voorraad niet te kloppen vanuit de leverancier, waardoor ik uiteindelijk alsnog genoodzaakt was elders de door mij gewenste goederen te bestellen. hoewel er gesproken wordt van 1 dag levertijd, ben ik pas ruim een dag later hierover geïnformeerd. ook ben ik niet teruggebeld, zoals afgesproken. minpuntje, maar verder prima opgelost. kreeg ook meteen mijn geld terug.

Snelle levering en correcte prijzen.

Snelle levering en correcte prijzen.

Snel.

Levering was binnen een week. Super! Telefonisch contact voor mijn vraag verliep klantgericht.

Concurrerend prijsniveau Breed en diep assortiment Snelle levering

Correct geprijsd en geleverd

Bestelde kleur niet op voorraad van de Ortlieb fietstas maar keurig afgehandeld en opgelost!

Keurig een mail gekregen en super afgehandeld!

prima leverantie

Orlieb draagstel voor fietstassen goed en snel geleverd voor een nette prijs

Goeie prijs, snelle levering

Setje ortliebtassen besteld. Prijs is het beste, levering was snel. Specificaties omtrent bijv. inhoud en onderlinge verschillen zouden beter aangegeven kunnen worden op de website.

Alles van Ortlieb op voorraad tegen de scherpste prijs binnen no time bezorgt.

Ideaal voor Ortlieb tassen

Veel expertise en vriendelijke service. Ook nog tegen een hele nette prijs.

goed assortiment, eenvoudig bestellen, goede informatievoorziening maar levering had sneller gekund

Na de gemakkelijke bestelprocedure viel het tegen dat alleen vooruit kon worden betaald met iDeal en dat daarna levering nogal lang duurde.

Slechte communicatie, wil niet werken tot een oplossing.

Op maandag heb ik een fietstas besteld en meteen gevraagd of hier snelheid achter gezet kan worden omdat ik de fietstas nodig heb voor woon-werkverkeer. Ik krijg dinsdag te horen dat de fietstas woensdag wordt verzonden en donderdag zal ontvangen. Op woensdagavond (een avond van te voren) krijg ik te horen dat door een fout in het systeem de fietstas verkeerd als voorradig stond aangegeven en pas in september geleverd kan worden! Daarom heb ik voor 5 euro extra verzendkosten nu een express levering bij een andere webshop moeten aanvragen om de tas alsnog (1 week later) te kunnen ontvangen. Vervolgens stuur ik het volgende: "Mochten jullie een tegemoetkoming hierin willen doen, dan waardeer ik dat en dit maakt de review die ik zal schrijven over jullie webshop misschien ook wat milder." De reactie van Emile: "Wij doen dit sinds 2008. Vrijwel alles gaat goed. We hebben 15.000 artikelen die we leveren. Hier gaat iets mis, dat is extreem vervelend en mijn excuses daarvoor. Uw vraag voor extra vergoeding in ruil voor een minder slechte recensie kan ik niet waarderen en vind ik niet netjes. Zoals zeer duidelijk vermeld in de voorwaarden (die we bewust niet langer dan 1 A4 hebben gemaakt) die u uitdrukkelijk heeft geaccepteerd bij bestelling is duidelijk dat vertragingen geen recht geven tot extra vergoedingen. Op onze marges is dat ook niet mogelijk. " Jammer, weinig klant- en oplossingsgerichtheid bij deze webshop. Ik begrijp dat ik hier geen recht op heb, maar ik zou dit wel waarderen + een vriendelijkere reacite verwachten. Niet "netjes" (!!)

• Would you recommend us? No

Good experience

Nice bags! Now we arr traveling in France. It’s raining and the bags arr perfect and dry

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam