3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ze hebben tassen in hun assortiment die ik in andere webwinkels niet kon vinden. De tas die ik gekocht heb lijkt in goede orde.

De levering was erg traag: ik heb op vrijdag een tas besteld en die pas op woensdag binnen gekregen. Daarnaast was de doos waar de tas in verzonden is echt bizar groot (daar paste de zelfde tas nog minstens drie keer in). Edit n.a.v. de reactie van de webwinkel: ik heb pas op woensdag de 20e om 6:00 een mail ontvangen dat het pakket op het afhaalpunt ligt. Overigens ben ik op dinsdag al laat in de middag bij het afhaalpunt langsgegaan omdat de track&trace leek aan te geven dat het daar al zou zijn, maar het pakket was daar toen nog niet aanwezig. Dat uw informatie omtrent de tijden en data van aflevering niet correct zijn verbaast mij overigens niets; de track&trace van Parcel (die op het moment van schrijven nog steeds in te zien is) geeft zelfs aan dat het pakket afgeleverd en opgehaald is in Best, terwijl dit toch echt in Eindhoven is gebeurt.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Heel tevreden over alles

Bij bepaalde betaalmogelijkheden is er een extra kost

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

goed geregeld snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Kwaliteit en prijs

Betere foto’s op de website

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

erg fijn dat de levertijd/op voorraad zijn van een artikel up to date is. Snel verstuurd, netjes verpakt

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Goeie prijs, correct en snel

Pluspunten

Geen idee! Supersnelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Vriendelijk in contact, zorgvuldig Snelle levering, als beloofd Uitstekende ervaring. Duim omhoog!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

snel besteld snel thuis

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vlotte afhandeling en levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Communicatie was goed. Ik kreeg een mail onder een andere naam, maar de mail is duidelijk en in de mail stond ook zeer duidelijk de uitleg waarom de naam anders is. Tevens waren de contactgegevens gelijk terug te vinden, wat toch vertrouwen geeft. De info op de website is goed. Ik miste af en toe wel iets maar bij wat ik besteld heb, was alles duidelijk na het lezen van de info. Maar de info van de producten zijn overal terug te vinden en ik zag links naar YouTube videos, wat ook helpt. Tevens zijn ook op. De website de gegevens duidelijk terug te vinden voor eventuele vragen. Snelheid zou alleen sneller kunnen als ze je bestelling al versturen oor je op verzenden gedrukt zou hebben. Ik kreeg vrij snel na de bevestiging een mail met de verzend gegevens. Verzending ging via dpd en de volgende dag was het binnen binnen de aangegeven tijd. Bezorgen was zeer vriendelijk wat ook prettig was. Bij postnl heb ik vaak klachten en zijn de bezorgers over het algemeen zeer onbeschoft. Daarom let ik nu vaak op hoe het verzonden word, om postnl te ontlopen. Zeer tevreden over het product en hoe snel en duidelijk alles gecommuniceerd wordt. Ik bestel hier zeker weer.

Bij een paar dingen het lijstje onderin iets uitbreiden met wat meer info, zodat je niet de hele tekst hoeft te lezen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle aflevering. Ben netjes geholpen. Medewerker hadden goed technisch inzicht.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

gewoon goed prima geleverd

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Producten voldoen perfect aan de verwachtingen! Snelle levering.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Geweldig, een winkel gespecialiseerd in fietstassen! Voorafgaand nog een heel nuttig en informatief telefoongesprek gehad met een medewerker van de winkel. Twee dagen later kwam mijn nieuwe Ortlieb Office Bag. Ik ben er heel blij mee!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goede kwaliteit tassen met scherpe prijs.

Bedrijf is lastig te vinden, staat buiten nergens aangegeven waar de winkel is, zelfs op de brievenbus kon ik het niet vinden. Klantvriendelijkheid.... weinig empathie jegens mij als klant ervaren in de omstandigheden waarin ik mij als klant bevond.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

perfect, geen enkel negatief te noemen

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Het was een snel levertijd

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam