Pluspunten
Communicatie was goed. Ik kreeg een mail onder een andere naam, maar de mail is duidelijk en in de mail stond ook zeer duidelijk de uitleg waarom de naam anders is.
Tevens waren de contactgegevens gelijk terug te vinden, wat toch vertrouwen geeft.
De info op de website is goed. Ik miste af en toe wel iets maar bij wat ik besteld heb, was alles duidelijk na het lezen van de info.
Maar de info van de producten zijn overal terug te vinden en ik zag links naar YouTube videos, wat ook helpt.
Tevens zijn ook op. De website de gegevens duidelijk terug te vinden voor eventuele vragen.
Snelheid zou alleen sneller kunnen als ze je bestelling al versturen oor je op verzenden gedrukt zou hebben. Ik kreeg vrij snel na de bevestiging een mail met de verzend gegevens.
Verzending ging via dpd en de volgende dag was het binnen binnen de aangegeven tijd. Bezorgen was zeer vriendelijk wat ook prettig was.
Bij postnl heb ik vaak klachten en zijn de bezorgers over het algemeen zeer onbeschoft. Daarom let ik nu vaak op hoe het verzonden word, om postnl te ontlopen.
Zeer tevreden over het product en hoe snel en duidelijk alles gecommuniceerd wordt.
Ik bestel hier zeker weer.
VerbeterpuntenBij een paar dingen het lijstje onderin iets uitbreiden met wat meer info, zodat je niet de hele tekst hoeft te lezen.