Pluspunten
Bestellen makkelijk. Levering snel. Top!
Pluspunten
Razendsnel geleverd en de Ortliebtas is echt een plaatje op mijn woon/werk fiets.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Informatie op de website is overzichtelijk en de levering verliep zeer vlot.
Pluspunten
Goede prijzen duidelijke info snelle levering
Pluspunten
Klantvriendelijkheid Snelheid juiste levering.
VerbeterpuntenGa zo door! Echter, de invulling van deze beoordeling kan duidelijker, waardoor gebruiksvriendelijker.
Pluspunten
goede en accurate levering producten
Verbeterpuntenvrij veel mailtjes
Pluspunten
Bereikbaarheid, flexibiliteit. KOn op maandagmiddag toch spullen ruilen op kantoor. Vrinedelijke ontvangst
VerbeterpuntenFoto's van de tassen op internet vond ik toch wat lastig. Hoe tassen open en dichtgaan zou beter vertoond kunnen worden.
Video's van de producten ter verduidelijking staan op onze planning
Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenWeet Ik (nog) niet.
Pluspunten
Geleverde product is 10% goedkoper dan bij concurrenten
VerbeterpuntenVerpakking was enigszins vreemd. De doos was willekeurig en had geen connectie met de interwet website.
Wij gebruiken gebruikte dozen. Dat is beter voor het milieu en voor ons voordeliger. Klopt dat sommige bedrukt zijn met dat van een willekeurig product.
Pluspunten
Lage prijs
VerbeterpuntenVervoerder dpd is slecht. Blijkbaar aan de deur geweest, niets gehoord, geen briefje, buren niets gezien en ik kan Mn pakje kilometers verderop zelf gaan ophalen. En dat ook nog eens pas ruim 24 uur na de zogenaamde bezorgingspoging. Ik zal om deze reden helaas niet meer bij jullie shops bestellen.
Spijtig om te horen dat er iets mis is gegaan. We verzenden 2 trackingcodes, u kunt direct aansturen op een andere leverdatum of pakketshop. Wat hier exact mis is gegaan hebben we niet kunnen achterhalen.
Pluspunten
Groot pluspunt is dat de Ortlieb fietstassen ook als voordeelset worden aangeboden. Dit is zeer concurrerend!
VerbeterpuntenHet versturen van pakketten door DPD biedt niet de mogelijkheid voor het aangeven van voorkeurstijden. Jammer. Daarom heb ik de bestelling naar een parcelshop laten sturen.
Pluspunten
Laagste prijs, goede overzichtelijke website, snelle levering. Netjes verpakt. Optie om pakket bij post. nl punt af te halen is perfect.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie. Artikelen geleverd binnen een dag.
VerbeterpuntenPefect
Pluspunten
Alles ging zoals je het hoopt bij een webwinkel, snelle levertijd, duidelijke webshop en een scherpe prijs. Zodoende heb ik echter geen contact gehad met de klantenservice, dus daar kan ik geen oordeel over vellen ;)
Pluspunten
Goede site, goede prijs en goede aflevering.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam