Pluspunten
Snelle en correcte levering
VerbeterpuntenWeet Ik (nog) niet.
Pluspunten
Geleverde product is 10% goedkoper dan bij concurrenten
VerbeterpuntenVerpakking was enigszins vreemd. De doos was willekeurig en had geen connectie met de interwet website.
Wij gebruiken gebruikte dozen. Dat is beter voor het milieu en voor ons voordeliger. Klopt dat sommige bedrukt zijn met dat van een willekeurig product.
Pluspunten
Lage prijs
VerbeterpuntenVervoerder dpd is slecht. Blijkbaar aan de deur geweest, niets gehoord, geen briefje, buren niets gezien en ik kan Mn pakje kilometers verderop zelf gaan ophalen. En dat ook nog eens pas ruim 24 uur na de zogenaamde bezorgingspoging. Ik zal om deze reden helaas niet meer bij jullie shops bestellen.
Spijtig om te horen dat er iets mis is gegaan. We verzenden 2 trackingcodes, u kunt direct aansturen op een andere leverdatum of pakketshop. Wat hier exact mis is gegaan hebben we niet kunnen achterhalen.
Pluspunten
Groot pluspunt is dat de Ortlieb fietstassen ook als voordeelset worden aangeboden. Dit is zeer concurrerend!
VerbeterpuntenHet versturen van pakketten door DPD biedt niet de mogelijkheid voor het aangeven van voorkeurstijden. Jammer. Daarom heb ik de bestelling naar een parcelshop laten sturen.
Pluspunten
Laagste prijs, goede overzichtelijke website, snelle levering. Netjes verpakt. Optie om pakket bij post. nl punt af te halen is perfect.
Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie. Artikelen geleverd binnen een dag.
VerbeterpuntenPefect
Pluspunten
Alles ging zoals je het hoopt bij een webwinkel, snelle levertijd, duidelijke webshop en een scherpe prijs. Zodoende heb ik echter geen contact gehad met de klantenservice, dus daar kan ik geen oordeel over vellen ;)
Pluspunten
Goede site, goede prijs en goede aflevering.
Pluspunten
Goede informatie op de website, komt professioneel over. Normale levertijd rond feestdagen. Netjes alles compleet geleverd. Spullen van goede kwaliteit.
Pluspunten
Echt prima
Pluspunten
Persoonlijk geholpen bij afhalen fietstassen, incl. Hulp montage op fiets.
Pluspunten
Snel en correct geleverd voor scherpe prijs !
Ik vind deze pagina niet duidelijk Verder o.k.
duidelijker in leverings datum.
Pluspunten
Zeer goede prijs / kwaliteitsverhouding. Backpack gekocht aan zeer scherpe prijs, verschil in prijs met andere (web) winkels voor hetzelfde product was enorm.
Verbeterpuntenlevering via dhl verliep zeer moeizaam. Maandag op de middag besteld, pas zaterdag pakket kunnen ophalen in een parcelshop terwijl ik wel 3 euro extra betaald had om de levering thuis te krijgen i.p.v. in een parcelshop. Pakket werd volgens mij rechtstreeks naar de parcelshop gebracht en nooit aangeboden aan de deur want ik was de vrijdag thuis. Misschien probeerde de koerier tijd te winnen door enkel briefjes in de brievenbus te steken?
De DPD koerier dient bij huiszending altijd het pakket eerst op het huisadres aan te bieden. Gezien het briefje in de bus is de koerier wel bij u geweest maar heeft opgegeven dat u niet thuis was. Wij kunnen helaas niet controleren of hij / zij ook daadwerkelijk aangebeld heeft. Indien niet thuis kan het zo zijn dat het pakket bij een parcelshop in de buurt wordt geleverd voor afhalen.
Pluspunten
tas gekocht voor 170 euro elders 243 euro
Pluspunten
Nadat ik eenmaal telefonisch contact had werd ik uiterst vriendelijk en zeer snel geholpen.
VerbeterpuntenHet is jammer dat bij mijn eerste bestelling het er niet van is gekomen om te melden dat de bestelling nog geleverd moest worden door de leverancier. Pas nadat ik na 10 dagen contact opnam bleek dit zo te zijn en is de bestelling alsnog (snel) geleverd.
Dank voor uw feedback. Als ook telefonisch besproken onze excuses voor het gebrek aan communicatie bij deze order. We ondervonden een onvoorziene vertraging vanuit een leverancier waarbij wij u niet tijdig van informatie hadden voorzien. Dit is niet hoe een reguliere order normaal wordt behandeld en we zullen er alles aan doen om dit in de toekomst te voorkomen.
Pluspunten
na missend onderdeel gemeld te hebben werd dit zeer goed opgelost.
Pluspunten
Snelle levering. Netjes verpakt.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam