Pluspunten
Groot assortiment, snelheid van leveren, scherp in prijs.
VerbeterpuntenIets eerder bevestiging van aankoop via E-mail
Inmiddels is het systeem zo aangepast dat orderbevestigingen per direct na een succesvolle betaling worden verzonden. Dit zou nu moeten zijn verholpen.
Pluspunten
snelle levering goede communicatie goed verpakt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle levering, goede prijsstelling.
VerbeterpuntenBevestigingsmail na aankoop zou sneller mogen.
Pluspunten
goede beschrijvingen en een snelle levering conform afspraak
Verbeterpuntende licht groene tekst in de mail leest voor mij niet makkelijk.
Pluspunten
Het produkt is prima.
VerbeterpuntenStap over op een andere pakketdienst! De service van pakketdienst DPD is slecht. Op de dag van levering ontving ik om 8.45 bericht dat mijn pakket die dag tussen 10.15 en 11.15 geleverd zou worden. Als zo kort van te voren wordt aangekondigd wanneer een pakket bezorgd wordt, heb je geen mogelijkheid een ander bezorgmoment aan te geven. Ik heb de bezorger dan ook gemist. Hij/zij heeft een kaartje in de brievenbus gegooid met de melding dat ik het pakket zelf de volgende dag elders in mijn woonplaats op kon halen. Dus geen tweede aanbieding van het pakket. Op het kaartje staat niet dat ook voor het afhaalpunt een tijdsbestek geldt waarop het pakket daar afgeleverd wordt. Later bleek dat er ook daarvoor een e-mailbericht op de dag van aflevering verstuurd was. Omdat op dat kaartje niet staat dat je een mail krijgt over de aflevering, ben ik de volgende dag twee keer vergeefs naar het afhaalpunt geweest. Ik kan ivm werk niet doorlopend mijn prive mail controleren! De enige reactie die ik van hen kreeg op mijn e-mail hierover aan hen, waren excuses voor het ongemak. Zolang DPD uw leverancier blijft zal ik geen produkten meer bij u bestellen.
Dank voor uw reactie. We zullen in een volgende bespreking met DPD de mogelijkheden doornemen om te zien of er online ook een tijdszone kan worden gewijzigd. Onze zendingen via DPD verlopen aangetekend en verzekerd. Indien u niet aanwezig bent bij een afleverpoging dan kan de bezorger ervoor kiezen een pakket. bij een pakketshop af te geven. Dat is altijd binnen 'loopafstand' waar u op vertoon van uw legitmatie deze kunt afhalen.
Pluspunten
Geleverd volgens afspraak tegen een lage prijs
VerbeterpuntenGraag een bevestigingsberichtje direkt na plaatsing van de bestelling
Pluspunten
Goede prijzen, snelle levering.
Pluspunten
Snelle en adequate levering.
Pluspunten
Gesignaleerde betalingsstoring werd razendsnel telefonisch verholpen.
VerbeterpuntenKlein aardigheidje bij bestelling toevoegen? Pen, sticker, sleutelhangertje, bonnetje.
Wij streven ernaar om onze producten zo snel mogelijk en met het juiste advies en de laagste prijs te leveren. Onderdeel van een lage prijs kunnen bieden is dat wij ook geen 'aardigheidje' zelf zullen insluiten aangezien daar ook kosten aan vastzitten. Om voordelig te kunnen zijn is het belangrijk dat wij ons kostenniveau laag houden.
Pluspunten
Goede product tracking
VerbeterpuntenMeer motor artikelen
De tassen voor motoren van Ortlieb zullen langzaam uitlopen. Men heeft daar geen focus meer op.
Pluspunten
Correcte beschrijving van de producten op de site. Veilige verpakking van de goederen. Aantrekkelijk geprijsde goederen.
Pluspunten
Snelle levering. Kreeg de catalogus van Ortieb bij de bestelling. Heel netjes.
VerbeterpuntenIk zou aanbevelen om samen te gaan werken met een ander bezorgbedrijf. DPD stuurde mij 15 minuten van te voren een bericht dat ze het pakket zouden komen leveren (tussen 11:12u en 12:12u). Helaas kin ik toen niet meer optijd thuis zijn. Toen ik 's morgen rond 09:00u zelf keek via Track and Trace was er nog niets bekend. Daarna is het pakket waarschijnlijk afgeleverd bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt, ruim 15 minuten lopen. Ik kreeg van DPD ook pas de ochtend daarop een email met dat mijn pakket geleverd zou zijn bij het afhaalpunt. Op de dag zelf heb ik niets van DPD ontvangen/gehoord en moest ik zelf via Track and Trace er achter komen dat ik de dag erna mn pakket zou kunnen ophalen. DPD had ook geen briefje in de brievenbus gedaan.
Spijtig om te lezen dat de aflevering niet conform de regels is gegaan. We zullen dit doorgeven aan onze accountmanager van DPD ter verbetering.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam