In eerste instantie was artikel niet op voorraad. Request ingestuurd en daar totaal geen enkele reactie op ontvangen. Niet netjes. Nogmaals op de website gekeken, daarna artikel wel op voorraad, besteld en ontvangen
Goedendag, onze voorraden wissel dagelijks. Daarom kan een product soms wel en soms niet bestelbaar staan. Wat betreft het reageren op klantvragen doen wij ons best binnen een werkdag te reageren. Bij grote drukte kan dit langer duren. Mocht iets zeer dringend zijn dan kunt u altijd bellen
- Probleem: er werden verkeerde tassen geleverd en er ontbrak een deel van de bestelling. - reactie Rat Bikes: 'Uiteraard gaan we proberen te achterhalen hoe dit heeft kunnen gebeuren en dit zo spoedig mogelijk oplossen.' - mijn idee van de oorzaak: inconsistente product nummers - mijn boodschap aan Rat Bikes: 'Ik zal de verkeerde tassen gaarne retourneren, u heeft dat zo te zien goed geregeld, maar eigenlijk zou ik eerst en vooral van u willen horen wanneer ik de juiste tassen en het ontbrekende slot tegemoet kan zien.' - reactie Rat Bikes: 'Hoewel dit zo te horen volledig aan ons te wijten is is de procedure normaal dat wij de verkeerde tassen afwachten en de nieuwe dan direct toesturen.' - mijn idee daarover: schaamteloos? - Rat Bikes do 4-9-2014 17:46: 'De correcte tassen zijn inmiddels naar u onderweg.' - Mijn reactie zo 7-9-2014 10:13: 'Van die correcte tassen heb ik tot nu toe niets gezien.'
Helaas is er inderdaad een verkeerd product verzonden. Onze artikelnummers kloppen, de oorzaak van de verwisseling ligt waarschijnlijk aan een verkeerde tas in een verkeerd stellingvak in ons magazijn. We streven er uiteraard altijd naar dit te voorkomen. Na uw melding heeft u per ommegaande van ons instructies ontvangen en een door ons betaald retourlabel. Zodra bij ons binnen zijn direct de juiste tassen verzonden. Bij problemen streven wij er altijd naar deze zo goed en snel mogelijk te verhelpen. Wij realiseren ons dat dit voor u een vervelende aankoopervaring geweest is en bieden daarvoor nogmaals onze excuses aan.
Pluspunten
Goede prijs, top producten, overzichtelijke site, snelle en correcte afhandeling
VerbeterpuntenBezorging via pdp. Maandag opgehaald, dinsdag niet geleverd.
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Zeer snelle levering. Voldoende mail om voortgang bestelling/levering te volgen
Pluspunten
Snelle levering van het juiste artikel
VerbeterpuntenEr blijken extra riemen nodig voor gebruik op de motor. Er is geen voorbeeld van montage. De eventuele zadeltassen die aan weerskanten van een motor kunnen worden opgehangen staat ook geen gebruikshandleiding. Ergens staat dat tassen op 10 cm van uitlaten moeten worden bevestigd. Bij de afbeeldingen van de tassen aan een KTM Adventure raken ze de uitlaat. Ik zou graag voorbeelden zien van andere motoren zoals in mijn geval een BMW F800gs
Pluspunten
Snel levering, goedkoopste in Nederland!
Pluspunten
snel en goed materiaal
Verbeterpuntencommunicatie was duidelijk, alleen werd er gezegd dat de aflevermanier nog gewijzigd kon worden. Hoe dit gewijzigd kon worden bleek pas op een briefje te staan dat door de brievenbus kwam, helaas wist ik van buitenhuis dus niet hoe ik ervoor kon zorgen dat het pakje en dag bewaard zou blijven op een distributiecentrum in de buurt.
Pluspunten
Prijs en snelheid levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering!
Gewenste kleur van product wel op afbeelding, maar niet te kiezen
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam