Pluspunten
Pluspunten
Levering conform afspraken. Top!
Pluspunten
Mooie tas die goed op mijn fiets past
Pluspunten
gemakkelijk,adequaat, soepel.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt
VerbeterpuntenImbus sleutel meeleveren
Pluspunten
Als klant ben ik enthousiast over de snelle levering van de tassen! 's Middags rond 16.00uur besteld en de volgende ochtend had ik ze al in huis.Complimenten voor jullie service!
Pluspunten
Snel, volgens afspraak en tegen een prima prijs geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Scherpe prijs, veel verschillende betaalmethodes
VerbeterpuntenMail verzending pas verzenden wanneer dit ook daadwerkelijk gebeurd is. Nu was de verwachting dat direct volgende dag geleverd zou worden, dit werd een dag later omdat postnl het pakket nog niet had.
Pluspunten
Had mijn postcode verkeerd ingevuld en dit hebben ze uit zichzelf voor me verbeterd. De levering was ook geweldig snel.
VerbeterpuntenFactuur en orderinformatie kunnen in 1 mail. Nu zijn het er twee. Keep it simple.
Bedankt voor uw bericht. De reden dat de order en factuur e-mail van elkaar gescheiden zijn is dat een aantal klanten ook kiest voor betaling via bank vooraf. Op dat moment sturen wij de factuur pas nadat de betaling binnen is aangezien ons magazijn de bestellingen met een factuur direct gaat verzenden.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam