Pluspunten
duidelijke site en bestel mogelijkheden. voor iedereen in heel nederland toegankelijk.
Pluspunten
Duidelijke informatie en snelle afhandeling. Ik ben zeer tevreden over jullie werkwijze
VerbeterpuntenTot nu toe geen.
Pluspunten
Snelle levering. Goede track and trace. Goede, snelle en duidelijke klantenservice. Goede prijs
VerbeterpuntenNa betaling met Ideal werd tot slot niet goed gecommuniceerd met mijn bank en de internetwinkel. Daardoor kwam bestelling niet goed door, en kreeg ik geen bevestings-email etc. Een telefoontje met de winkel en het werd direct opgelost. Het schijnt een software euvel te zijn, waar aandacht aan zal worden geschonken. Komt betrouwbaar over,
Pluspunten
Ruime collectie. overzichtelijke webshop
VerbeterpuntenGaarne ook de optie ``pak je gemak`` toevoegen. Door verzaken van post.nl heb ik tot op heden mijn bestelling nog niet ontvangen. Deze is door post .nl al 3x in aflevering verplaatst.
Pluspunten
Hebben me goed geholpen toen een borstband verloren was gegaan van mijn track rugzak.
VerbeterpuntenVerpakking van het geleverde is niet erg professioneel. Wel degelijk genoeg maar het heeft geen uitstraling.
Voor het verzenden van pakketten gebruiken wij zowel nieuwe verpakkingen maar ook verpakkingen die door onze leverancier die aan ons worden geleverd. Op die manier houden wij de kosten laag en kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. De verpakking mag niet altijd even mooi zijn maar wij gebruiken deze enkel als ze voldoende bescherming bieden. Een mooiere verpakking is duurder, vandaar deze keuze van verpakkingen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik heb snel een antwoord op mijn email gekregen!
VerbeterpuntenIk heb geen pakketje gekregen. Het is zeker niet de schuld van de bedrijf maar ik had die fietstassen echt nodig en ik had diensdag, toen het pakket gelooft was, vrij genomen, geen pakket. Woensdag heb ik op de Track gezien dat het pakket was teruggestuurd. Woensdag hebben wij 2 andere pakketjes gekregen gelevereerd naar de buren, die waren thuis.
Beste, wij hebben uw pakket zo spoedig mogelijk verstuurd en uw e-mails direct beantwoord. Wij weten dat de Belgische koeriersdienst een fout heeft gemaakt en wij zullen daar een klacht over neerleggen bij hen. Wij vinden het cijfer 1 dat u ons geeft op diverse aspecten echter misplaatst en betreuren dit zeer.
Pluspunten
vriendelijk en correct geholpen toen ik belde over de bevestiginsmail die in mijn spam box bleek te zitten.
Pluspunten
nvt
VerbeterpuntenLevering was op foute adres. Dankzij goede burenconnecties kwam pak alsnog goed aan, maar had (bij slechte intenties bij buren) evengoed anders kunnen aflopen...
Goedendag, wij versturen alle pakketten naar Belgie aangetekend en verzekerd. De pakketdienst heeft hier dus een fout gemaakt. ZIj mogen dit alleen op uw adres afgeven. Excuses voor dit ongemak en wij kaarten dit aan bij onze logistiek dienstverlener.
Pluspunten
No nonsens, goede prijs, vlotte levering.
VerbeterpuntenEen milieuvriendelijkere verpakking. mijn fietstas zat in een kartonnendoos waar wel 10 van deze fietstassen in hadden gepast. Zonde van al het verloren gegane volume.
Als zijtassen niet direct voorradig zijn, stuur dan een mail en wacht niet tot dat er over gebeld wordt. Kortom neem zelf initiatief! De ahandeling na de derde keer bellen was overigens OK
Goedendag, dit is correct en hier intern niet snel genoeg opgepakt De communicatie had hierover beter moeten zijn van onze kant. Excuses voor dit ongemak en wij nemen uw advies ter harte om de dienstverlening te verbeteren.
Pluspunten
Goede prijs
Verbeterpuntenwat sneller reageren op email zodat klant niet 2 maal hoeft te bellen wat de status van de bestelling is
Pluspunten
Overzichtelijke site, goed geleverd.
VerbeterpuntenLevering kan iets sneller?
Goedendag, de levering had inderdaad sneller mogen zijn. Ik zag dat de levering bij u mede door bevrijdingsdag (dan werkt PostNL pakketten niet) over het weekend heen is gegaan. Excuses voor de vertraging.
geen tips
Wij kunnen de onvoldoende voor onze prijs niet plaatsen. Wij hanteren zeer lage prijzen.
Pluspunten
Zeer snelle en zeer correct verpakte levering. Goeie spullen, in dit geval een Ortlieb velocity. Betaalgemak en overzichtelijke site met uitstekende prijzen.
VerbeterpuntenBevesiging per email van ontvangen bestelling? Slechts kleine tip. Verder Top.
Pluspunten
Levert wat het belooft.
Pluspunten
snelle levering, makkelijk betalen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel voor een goede prijs.
Verbeterpunten?
Pluspunten
snelle levering en correcte afhandeling
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam