Pluspunten
snel en correct
Verbeterpuntennee
Pluspunten
Goede service en razendsnelle levering!
Pluspunten
Zeer goede service, en snelle levering
VerbeterpuntenBeschikbare voorraad tonen.
Pluspunten
directe reactie bij vragen veel op voorraad
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
prettig persoonlijk contact, snelle levering
Verbeterpuntennee, kan na 1 x bestellen voor een cadeau niet goed oordelen
Pluspunten
Zeer heldere website en zeer snelle service
Verbeterpunten-
Pluspunten
Duidelijke website en goede prijzen.
VerbeterpuntenDe levertijd vond via DHL ik lang. Dit aangegeven in de beoordeling. Blijkbaar hebben meer mensen hierover geklaagd. Levering gebeurt nu door PostNL.
Bedankt voor uw feedback. Vanaf vandaag verzenden wij inderdaad met PostNL aangezien de levertijden bij DHL For You teveel opliepen.
Pluspunten
geweldig vriendelijke en deskundige klantenservice.
Pluspunten
betrouwbaar
Verbeterpuntenu voorspelde 2 of 3 werkdagen, wat uiteindelijk er 6 werden, terwijl ik voor dit bedrijf koos ivm de levertijd en prijs.
Uw pakket was inderdaad vertraagd in de afhandeling van DHL. Wij hebben het pakket binnen 1 dag verstuurd maar de vertraging bij DHL is inderdaad niet acceptabel en wij zullen hen hier op aanspreken. Overigens was de levertijd 4 werkdagen (het weekend zat er nog tussen).
De levering via pastpakket naar Belgie was een ramp: via track en trace lees ik 2 dagen na de geplande levering dat het pakket bij een buur is geleverd; geen van de buren heeft iets ontvangen, TNT is op geen enkele manier bereikbaar, nog drie dagen later levert TNT het pakket thuis af.
Bestelling was gedaan op 16 augustus om 12:04 en is door ons aangetekend en verzekerd verstuurt met TNT op 17 augustus. Wij hebben onze uiterste best gedaan om de bestelling spoedig af te leveren maar helaas is TNT in gebreke gebleven. Tot deze recensie had u geen contact met ons opgenomen en waren wij in de veronderstelling dat het pakket tijdig was afgeleverd waar wij TNT ook voor inhuren en betalen. Wij betreuren uw negatieve aankoopervaring zeer en zullen de klacht neerleggen bij TNT.
Pluspunten
Is ook echte winkel Goede prijs Ruim assotiment
VerbeterpuntenLevertijd zou sneller mogen
Pluspunten
Degelijke en betrouwbare uitstraling. Goed doordacht en innovatief. En met een vriendelijk gezicht.
VerbeterpuntenNog niet :-))
Pluspunten
Reageert zeer snel op mails heeft een goede (goedkoopste) internetprijs maar heeft ook gewoon een winkel waar ik uiteindelijk heen ben gegaan om de tas te bekijken. Ik twijfelde en toen heeft de eigenaar nog 2 tassen voor mij besteld zodat ik een goede keuze tussen deze 3 kon maken. Top service!
VerbeterpuntenHelaas werkt het niet zo maar eigenlijk zou dit bedrijf veel hoger in het Google rijtje moeten staan.
Pluspunten
nvt
Verbeterpuntennvt
Bedankt voor uw reactie. Ik zag dat er bij het versturen een extra dag vertraging is ontstaan doordat de koerier het pakket een dag te laat heeft meegenomen waarvoor excuses.
Pluspunten
To the point. Goed assortiment en bekendheid met wat er leverbaar is
VerbeterpuntenEigenlijk niets, gewoon doorgaan en blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen.
Pluspunten
Makkelijk te koop via goede website snelle levertijd goed op de hoogte status bestelling
Verbeterpuntenbeperkt assortiment bij verkooppunten
Wij vinden het zeer vervelend dat u enkele aspecten rondom de aankoop blijkbaar negatief heeft ervaren. Wij streven naar volledige klanttevredenheid en vragen u contact met ons op te nemen zodat wij weten waar de lage cijfers op gebaseerd zijn en zo verbeteringen kunnen aanbrengen.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam