Bedankt voor uw positieve recensie. Qua prijs heb ik even gekeken welk product u had besteld. Dit ging om een set Back Roller Classic tassen, Voor hoever wij weten hoort onze prijs voor deze tassenset tot de laagste die u zult vinden maar we zullen dit in de gaten houden.
Pluspunten
Snelle levering, en een van de geodkoopste. Het merk garandeert de degelijkheid.
VerbeterpuntenTassen niet op locatie te bekijken (want daar niet op voorraad). Slordig / onhandig: daardoor tot tweemaal toe niet de juiste bestelling doorgegeven.
Bedankt voor de feedback. De onvoldoendes voor afspraken nakomen en betrouwbaarheid kunnen wij niet goed plaatsen. Zoals op de website aangegeven zijn niet alle producten van Ortlieb die op de site staan (dat zijn er 552) altijd direct te bezichtigen in de winkel. Indien u voor een specifieke tas of kleur komt is het dan ook wijs om dat vooraf door te geven. Wij hadden zowel de backroller classic als + voorradig. Bij bestellen is inderdaad een + in plaats van classic geleverd waarvoor exc
Pluspunten
NVT
VerbeterpuntenNVT
Bedankt voor uw feedback. Ik zag dat het versturen van uw rugzak inderdaad langer heeft geduurd dan gebruikelijk waarvoor excuses. Dank voor uw verdere waardering van onze dienstverlening.
Pluspunten
prima bedrijf.
Pluspunten
prima zo, gewoon op deze manier verder gaan.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
city-bag
Verbeterpuntenmijn tas moest uit magazijn in alkmaar komen, dat kan niet meer na 17.00uur! Besteld om 18.00 uur, daarna 24 uur vertraging omdat product uit magazijn in alkmaar moest komen,veel tijdsverlies! limiet 17.00 te vroeg!!!, zou 21.00of 22.00 uur moeten zijn!!!!
Bedankt voor uw reactie. Ik kan me nog herinneren dat wij elkaar hierover hebben gesproken. Ik heb geprobeerd met u mee te denken om de tas zo snel mogelijk af te leveren. Uiteindelijk heeft u de tas op 22 februari om 18:16 besteld en hebben wij de tas op 24 februari om 9:43 verstuurd. Van tevoren is aangegeven dat dit niet sneller zou kunnen. Uiteindelijk is uw tas na 1 werkdag verstuurd. De onvoldoende voor de prijs kunnen wij ook niet begrijpen. Onze prijzen zijn de laagste van Ned
Pluspunten
Goede levering, ortlieb tas aangeschaft.
VerbeterpuntenGeen tips, ze doen wat ze moeten doen.
Pluspunten
geen
VerbeterpuntenSneller leveren / meer afhaalpunten
Bedankt voor uw reactie. Ik heb de gegevens nagekeken en zag dat u de bestelling s\'avonds na 22:00 heeft ingegeven. De verzending was 2,5 werkdag later wat inderdaad aan de late kant is waarvoor excuses. Bij het afleveren is de eerste afleverpoging niet gelukt aangezien er niemand op het adres aanwezig was. Bij de tweede afleverpoging een dag later is deze geslaagd.
Pluspunten
Direct gebeld omdat het artikel niet meer in voorraad was. Goed alternatief geboden.
VerbeterpuntenNog te weinig ervaring om dit aan te geven.
Pluspunten
goed bedrijf
Verbeterpuntenduidelijkere foto`s, kleur, binnenkant tas
Pluspunten
heldere site
VerbeterpuntenKleuren zijn niet altijd duidelijk, en de maten (inhoud) van de tassen komen niet altijd overeen met de aangeboden tas. Als je bijv. een zwarte tas koopt, weet je niet of het glanzend zwart is of mat zwart.
Bedankt voor uw reactie. Op korte termijn passen wij de website zo aan dat de afbeelding zich automatisch aanpast aan de gekozen variatie van de tas. Wat betreft de maatvoering bij de Ortlieb Sling It tas in de maat medium is het PDF document van Ortlieb inderdaad niet overeenkomstig met het label op de tas zelf. Dit is aangegeven bij Ortlieb Duitsland ter verbetering. Excuses dat dit nog niet in orde was.
Pluspunten
De bestelde tas werd de volgende dag al bezorgd. Super! Beste prijs voor Ortlieb tassen die ik kon vinden en geen verzendkosten.
VerbeterpuntenMisschien nog helderder communiceren wanneer je de levering kunt verwachten.
Pluspunten
`t Was de eerste keer, erg prettig de emails over de stand van zaken en de betaling per iDeal.
Dovenetelstraat 25
3053JD Rotterdam