Perfekte en snelle levering

goed verzorgde verzending.

Prima en snel geleverd

Heel goed product opgehaald om de bezorgt kosten te ontlopen heel goed

product prima, alleen de op de website vermeldde maat klopte niet.

Op de website stond dat de ortlieb stuurtas 23.5 cm zou zijn. Hij blijkt net iets breder waardoor hij niet tussen mijn ossenkopstuur past. De classic achtertassen zijn als van ouds, ruim en prettig in gebruik.

Snelle levering en uitstekend product.

De fietstassen werden supersnel geleverd en zijn zoals beschreven. Ik ben zeer tevreden.

Snel, correct, op tijd.

Snel, correct, op tijd.

Super goeie zakken van Ortlieb. Snelle levering.

Op zich goed

Goed. Het lastige is dat je weer een account moet aanmaken om te kunnen retourneren. Dat heb ik gedaan maar om retour te sturen heb ik veel moeten zoeken ivm het aanmelden van een retour. Dat is me niet gelukt. 2x een bericht proberen te versturen in mijn account, maar dan verstuurt ie m niet.. Ik heb het retour sturen wel gedaan en volgens de regels! Ik ben dus benieuwd of ze dit accepteren zonder dat is een aanmelding heb kunnen doen. Ik heb mijn best gedaan en hoop dat ik mijn geld terug krijg. Vriendelijke groet,

Goede afhandeling van de bestelling

Dik ok

goede service

Snel en juiste product , goed advies.

Goed en snel

Mooie fietstassen

Lang moeten wachten

In september wilde ik een fietstas voor mijn man zijn verjaardag bestellen. De kleur die ik wilde was uitverkocht. Ik heb contact opgenomen en kreeg netjes reactie dat de tassen in december weer op voorraad zouden zijn. Ook heb ik mij via een link ingeschreven op het product, zodat ik een seintje zou krijgen wanneer het product weer op voorraad zou komen. Half januari heb ik weer contact opgenomen en was de tas nog steeds niet op voorraad. Ik kon wel een vernieuwde versie bestellen. Die heb ik besteld. Telkens als ik contact opnam was het personeel meedenkend. Maar ik zou toch graag een seintje hebben gehad in december dat er vertraging was op de voorraad.

Makkelijk bestellen en snelle bezorging

Gemakkelijk bestellen, veel keuze en snelle bezorging

Prima. Fietstas werd snel geleverd. Goed verpakt.

Geen bijzonderheden!

Levering + nalevering

Één item besteld in tweevoud, slechts één item geleverd. Na melding, zonder discussie, tweede item nageleverd gekregen.

Duidelijke communicatie, goede prijzen goede garantie.

Niet complete levering goed opgelost

Er ontbrak een plaatje van het slot, geenabsolute noodzaak maar na 2 telefoontjes wel goed opgelost.

mooie Ortlieb tassen

Mooie Ortlieb tassen zijn snel geleverd voor een mooie prijs vergeleken met andere winkels

Geleverd in 1 dag, daar kunnen veel anderen een voorbeeld aan nemen.

snelle levering alles volgens bestelling geleverd.

Prima, snelle levering

Tas snel geleverd en goed verpakt

Snelle levering.

De levering van het bestelde artikel was snel en het artikel was goed verpakt. De prijs van het artikel was lager dan elders.

Breed assortiment Ortlieb fietstassen en Ortlieb Acessoires.

Breed assortiment fietstassen. Nadat mijn fietstassen van mijn e-bike zijn gestolen zocht ik een oplossing om gelegenheidsdieven geen kans te geven om mijn tas makkelijk van mijn fiets te pakken. Ik vond op deze site de Ortlieb Diefstalbeveiliging. Voor een goede prijs en snel geleverd. Would order again.

Snelle levering, scherpe prijs

Mijn bestelling was binnen 2 werkdagen geleverd. Stevig verpakt. Scherpe prijzen op de site.

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam