uitstekend

Snelle levering vlotte communicatie

Prima, snelle levering

Bestellen = leveren

Snel besteld. Mooie prijs. Eerder geleverd dan ik had verwacht. Heel blij met mijn aankoop.

Product en contact met Ratbikes prima, bezorging waardeloos

Bestelprocedure prima verlopen. Product snel afgestuurd. Vervolgens blijven liggen op sorteercentrum van DPD. Contact opgenomen met Ratbikes, binnen een uur responsmail. Verkoper neemt contact op met DPD. Pakket wordt hierna op eerst mogelijke bezorgmoment geleverd. Doos blijkt open en zwaar beschadigd. Product gelukkig compleet en onbeschadigd ontvangen, uiteindelijk. Volgende keer toch bestellen bij een verkoper die niet via DPD verzendt, dan maar niet de laagste prijs voor het product?

Snel gevonden en besteld

Overzichtelijk en eenvoudig zoeken naar het juiste artikel

Super.

Mijn bestelling is prima afgehandeld en vlotjes bezorgd.

Prima winkel.

In mijn geval was het onduidelijk dat ik aanvullend bevestigingsmateriaal nodig had om de ortlieb CL3 koppeling op mijn dikkere bagagedrager te bevestigen. Dit had vermeld kunnen worden op de website .... bij het artikel. Dat was jammer en moest ik extra actie ondernemen. Het aanvullende artikel lijkt ook niet beschikbaar en heb ik via een andere partij aangeschaft.

goed product

netjes verpakt en op tijd geleverd

Snelle levering in 2 dagen !

Op vrijdag aan een fietsvakantie beginnen en dinsdagavond toch nog maar 2 fronttassen besteld in de hoop dat ze er op tijd zijn . Jawel , donderdagochtend! Ook prettig telefonisch contact op woensdag met duidelijke info.

Top service!

Nadat ik mijn initiële bestelling had geannuleerd had ik mijn geld binnen een paar dagen terug op mijn bankrekening. Mijn nieuwe bestelling werd binnen de 48 uur geleverd.

Snelle levering. Goed verpakt.

De titel zegt het al.

Gewoon simpelweg top.

Perfecte service

Supersnelle service, goede communicatie, correcte prijs

Top snel correct!

Scherpe prijs, op voorraad, goede communicatie en snelle verzending

Al meerdere keren besteld bij Rat Bikes en nu bij Fietstassenwinkel. De prijs is scherp, gelukkig blijft wel de afwikkeling van de bestelling op een uitstekende niveau. Goede communicatie per email over de voortgang en een snelle verzending. Kortom betrouwbaar en een aanrader!

Prima aflevering, top

Bestellen, betalen en wordt perfect afgeleverd.

Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling

positief

Vlot, correct en netjes afgeleverd

Na mijn bestelling werd ik direct op de hoogte gesteld door een e-mail, het ging vlot. De ontvangst van het pakket was correct en snel afgeleverd in een stevige doos.

Werd snel geleverd heb het pakket terug gestuurd en wacht nu al een week op mijn teruggave van mijn geld dit vind ik wel iets minder had verwacht dat het iets sneller ging Mvg Leo

Toptassen; Snel geleverd

Ortlieb tassen zijn top tassen en Fietstassenwinkel.com was de goedkoopste aanbieder dus daar besteld.

bestelling goed en op tijd geleverd

Was een puzzel om de juiste twee artikelen uit te zoeken, maar gelukt en zit op de fiets

Teleurstellende dienst na verkoop

Het product werd misleidend geafficheerd. Bijgevolg niet ontvangen wat ik dat besteld te hebben. Helaas geen gehoor gevonden bij de leverancier.

Prima prijs, vlotte levering

Prima website, vlotte levering en nette prijs

Goede informatie en snel geleverd

Er staat goede informatie op de site met uitlegfilmpjes en ze leveren snel. Top

Geen problemen

Uitleg van producten zeer goed Afhandeling van winkelwagen zeer goed Levering volgens afspraak

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam