Vlot, correct en netjes afgeleverd

Na mijn bestelling werd ik direct op de hoogte gesteld door een e-mail, het ging vlot. De ontvangst van het pakket was correct en snel afgeleverd in een stevige doos.

Werd snel geleverd heb het pakket terug gestuurd en wacht nu al een week op mijn teruggave van mijn geld dit vind ik wel iets minder had verwacht dat het iets sneller ging Mvg Leo

Toptassen; Snel geleverd

Ortlieb tassen zijn top tassen en Fietstassenwinkel.com was de goedkoopste aanbieder dus daar besteld.

bestelling goed en op tijd geleverd

Was een puzzel om de juiste twee artikelen uit te zoeken, maar gelukt en zit op de fiets

Teleurstellende dienst na verkoop

Het product werd misleidend geafficheerd. Bijgevolg niet ontvangen wat ik dat besteld te hebben. Helaas geen gehoor gevonden bij de leverancier.

Prima prijs, vlotte levering

Prima website, vlotte levering en nette prijs

Goede informatie en snel geleverd

Er staat goede informatie op de site met uitlegfilmpjes en ze leveren snel. Top

Geen problemen

Uitleg van producten zeer goed Afhandeling van winkelwagen zeer goed Levering volgens afspraak

Duidelijke site,vriendelijk bij telefonisch contact en het product is zoals op de site.

Snel en correct

Besteld en volgende dag al netjes aan de deur geleverd

Snelle vezending

Klantvriendelijk bedrijf. Ik had de verkeerde tassen besteld. Kon ze telefonisch gemakkelijk omruilen voor andere exemplaren. Een dag later had ik ze in huis.

Goede prijs en eerlijk over levertermijn

Vlotte, correcte levering.

Alles in orde.

Schandalig!..

Ik stuurde jullie een mail op Fietst’assenwinkel.com maar blijkbaar bestaat dit mailadres niet!

Snelle verzending en retour

Bestelling werd snel geleverd. Ik heb één product geretourneerd en dat werd snel verwerkt, geld staat inmiddels weer op mijn rekening. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening, maar dat was geen verassing.

Super correcte en snelle levering

Goede website en snelle levering

Goede spullen,snelle verzending

Goede spullen,snelle verzending,mooie prijzen.

Alles zoals beloofd op de site

Op tijd en nette communicatie

Prima webshop, verzending alleen langer dan aangegeven.

Deuter rugtas besteld bij deze webshop. De aangegeven levertijd was 1 tot 2 werkdagen. is uiteindelijk 4 werkdagen geworden omdat de bestelling later verzonden was. DHL leverde het keurig in een werkdag. Voor mij was de extra levertijd geen groot probleem. Prima aan te raden, houd alleen rekening met de schatting van de levertijd.

Onvolledig aangeleverd, mooi opgelost.

Toe ik de verpakkingsdoos opende zat er doosje in dat reeds geopend was (terug dichtgeplakt). Na openen controleerde ik de aanwezige onderdelen en er bleek een stuk te ontbreken. Heb hierna de firma gecontacteerd en ze hebben me het ontbrekende stuk nagestuurd. Ik zal zeker nog zaken bestellen bij jullie.

Vlekkeloze bestelling en aflevering

Gewoon prima!

Heb oeverloos lang wachten….

Door onvoorziene omstandigheden heb ik oeverloos lang op mijn tas moeten wachten….communicatie liet beetje te wensen over maar nu ben ik BLIJ met mijn bestelling. Fijne dag verder!

Snelle levering, goede prijs

Alles perfect!

Op tijd, goed product, ruime keuze

Ruime keuze, goede levering

Prima.