Duidelijke site,vriendelijk bij telefonisch contact en het product is zoals op de site.

Snel en correct

Besteld en volgende dag al netjes aan de deur geleverd

Snelle vezending

Klantvriendelijk bedrijf. Ik had de verkeerde tassen besteld. Kon ze telefonisch gemakkelijk omruilen voor andere exemplaren. Een dag later had ik ze in huis.

Goede prijs en eerlijk over levertermijn

Vlotte, correcte levering.

Alles in orde.

Schandalig!..

Ik stuurde jullie een mail op Fietst’assenwinkel.com maar blijkbaar bestaat dit mailadres niet!

Snelle verzending en retour

Bestelling werd snel geleverd. Ik heb één product geretourneerd en dat werd snel verwerkt, geld staat inmiddels weer op mijn rekening. Retourkosten zijn wel voor eigen rekening, maar dat was geen verassing.

Super correcte en snelle levering

Goede website en snelle levering

Goede spullen,snelle verzending

Goede spullen,snelle verzending,mooie prijzen.

Alles zoals beloofd op de site

Op tijd en nette communicatie

Prima webshop, verzending alleen langer dan aangegeven.

Deuter rugtas besteld bij deze webshop. De aangegeven levertijd was 1 tot 2 werkdagen. is uiteindelijk 4 werkdagen geworden omdat de bestelling later verzonden was. DHL leverde het keurig in een werkdag. Voor mij was de extra levertijd geen groot probleem. Prima aan te raden, houd alleen rekening met de schatting van de levertijd.

Onvolledig aangeleverd, mooi opgelost.

Toe ik de verpakkingsdoos opende zat er doosje in dat reeds geopend was (terug dichtgeplakt). Na openen controleerde ik de aanwezige onderdelen en er bleek een stuk te ontbreken. Heb hierna de firma gecontacteerd en ze hebben me het ontbrekende stuk nagestuurd. Ik zal zeker nog zaken bestellen bij jullie.

Vlekkeloze bestelling en aflevering

Gewoon prima!

Heb oeverloos lang wachten….

Door onvoorziene omstandigheden heb ik oeverloos lang op mijn tas moeten wachten….communicatie liet beetje te wensen over maar nu ben ik BLIJ met mijn bestelling. Fijne dag verder!

Snelle levering, goede prijs

Alles perfect!

Op tijd, goed product, ruime keuze

Ruime keuze, goede levering

Prima.

Snel verzonden.

Super geholpen, ruime keus aan producten, fysieke winkel.

Prettige en zeker niet teleurstellende ervaring

Bezorging toch aan huis

Vanwege een ietwat overbodig grote doos kon mijn pakket niet bij het afgiftepunt bezorgd worden. Gelukkig was de erop volgende bezorging wel uitstekend geregeld, maar een dag later dan aanvankelijk verwacht

Snel geleverd en goede prijzen.

Snel geregeld betaalbaar

Artikel snel geleverd, goede prijs duidelijke website kortom perfect !!

snel en compleet

snel en compleet

Alles in orde

's avonds half tien besteld, bevestiging gehad van bestelling maar geen verzending. 1,5 dagen later belde ik omdat er nog steeds geen mail met verzending was. Daar bleek dat ik niet door had dat het Koningsdag geweest was en dat er dus op die dag niet gewerkt werd in Nederland. Alle begrip daarvoor... Toch mocht dat meer duidelijk gemaakt worden tijdens de bestelling en daarop volgende e-mails. Dan had ik 5/5 gegeven. Uiteindelijk vier dagen na bestelling aangekregen, met een feestdag en een weekend in het midden daarvan ... daarom ook 4 sterren gegeven.

Prima geregeld,

Zeer snel geleverd en netjes verzorgd

Dovenetelstraat 25

3053JD Rotterdam