Pluspunten
Snelle levering met post nl. Track en trace code wordt toegestuurd om de levering te kunnen volgen.
VerbeterpuntenAlleen de levertijd van 2 dagen is een minpunt. Vandaag voor ... besteld morgen geleverd zou nog beter zijn, maar is absoluut geen must.
Pluspunten
Dit is mijn eerste bestelling bij Allesveilig.nl. Ik had 3 brandmelders besteld. Allesveilig was de goedkoopste en dus heb ik deze besteld. Pakket werd opgestuurd met een track & trace nummer dus heb ik perfect mijn pakket online kunnen volgen. Alles op en top dus!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goeie levering en goede kwaliteit van bestelling. Alles werkt !
1) Ik heb masterlock 5415 besteld, maar 5414 gekregen. Zonder overleg. Ik accepteer deze verandering, maar had liever overleg gehad. 2) pas na mijn telefoon werd de bestelling in gang gezet.
Beste heer van Straaten, Dank voor uw beoordeling. Bij uw bestelling is er inderdaad een menselijke inpakfout gemaakt. Als u dit had gemeld bij onze klantenservice, hadden wij dit uiteraard kosteloos voor u gecorrigeerd en opgelost. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Pluspunten
Eerst tweemaal gemaild met vragen over de mogelijkheid tot schakelen van een brandmelder in onze bestaande situatie. Daarna goed geholpen, en besteld ! Werkt perfect.
Pluspunten
Goede prijzen en heel snel en correct geleverd
Pluspunten
Goede snelle levering Leuke korting
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snel antwoord op vragen. Correcte en snelle levering.
Pluspunten
Prima levering snel en goed. Had om 14.30 besteld en andere dag om 15.30 in huis prima. Als ik weer iets nodig heb koop ik het weer bij jullie
Pluspunten
duidelijke website, snelle levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Keurig een mail ontvangen toen bleek dat het betalingssysteem niet had gewerkt.
VerbeterpuntenTijdens de bestelling bleek achteraf de betaling via Ideal niet te hebben gewerkt. Buks in het systeem !!
Pluspunten
Gewoon zoals het hoort.
Verbeterpuntengewoon zo doorgaan
Pluspunten
Super snelle afhandeling van de bestelling
Pluspunten
De bestelde artikelen worden goed ingepakt verzonde met duidelijke vermelding van b.v breekbaar .
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering tegen een goede prijs
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.