Pluspunten
Goede informatie op de website.
VerbeterpuntenCommunicatie beknopt maar afdoende.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer snelle en betrouwbare levering. Goede kwaliteit.
Pluspunten
Snel en volgens afspraak geleverd
VerbeterpuntenIk zie in beoordelingen dat u garantie laat verlopen via de leverancier. Dat hoort (en mag) niet! Bij u bestelt, is garantie en verantwoordelijkheid bij u.
Beste klant, In antwoord op uw reactie. Garantie afwikkelingsproces ondersteunen wij volledig. Bij enkele producten verloopt deze afhandeling met hulp van de fabrikant, overigens geheel kosteloos. Dit is zeer gebruikelijk en mag ook gewoon. Voor u als klant is er namelijk geen enkel verschil met betrekking tot de afwikkeling. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Pluspunten
goed bezig
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Veel keuze qua producten en fabrikanten. Snelle levertijd (2 dagen).
VerbeterpuntenTip: de levertijd was binnen 2 dagen, maar als men het voor elkaar kan krijgen om het gelijk de andere dag te kunnen bezorgen, dan kan dit nog meer klandizie opleveren.
Pluspunten
Ik kreeg toegestuurd wat ik mocht verwachten op een vooraf gecommuniceerd tijdstip. 6 rookmelders en 2 hittemelders werden opgehangen met het magnetische systeem en dit zonder de minste moeite. Nazorg is nog niet nodig geweest.
VerbeterpuntenProductiedatum vermeld op de rookmelders en hittemelders is december 2015 waardoor de levensduur van 10 jaren van de niet vervangbare batterijen alvast met een jaar werd ingekort nog voor ze in dienst werden genomen.
VerbeterpuntenGa vooral zo door
Pluspunten
Snelle levering en een goede prijs.
Pluspunten
++++++
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snel en netjes geleverd
VerbeterpuntenGeen
Zie aub dat de bestelling volledig is.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer snelle respons op bijkomende informatie!
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.