Pluspunten
snelle en keurige levering.
Pluspunten
Snelle levering en betaling met credit card zonder extra kosten
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Duidelijke, informatieve website inzake produkten. Competitieve marktprijzen.
VerbeterpuntenIk wacht nog op de factuur van de levering van vorige week. Volgens de Voorwaarden op de website zou die na levering opgestuurd/gemaild worden. Ik hoop dat ze eerstdaags bezorgd wordt. Verbeterpunt: -indien het administratief of systeemtechnisch niet zo snel kan, ok maar vermeldt dan op de website dat de verzendtijd van de factuur 10 à 14 dagen bedraagt. - een eigen klanten-inlog op de website met paswoord zou welkom zijn. Dat is zo handig bij andere websites die je geregeld gebruikt.
Bezorging beneden peil, bijna week geleden besteld, drie datums genoemd voor aflevering, daar voor thuis gebleven, laatste bericht van Post.nl zegt afgeleverd, tot op heden geen pakket ontvangen. Telefonisch contact helpt nauwelijks. Ontevreden dus!
Beste klant, PostNL heeft uw pakket helaas niet de volgende dag kunnen bezorgen. Het pakketje is direct na het het plaatsen van uw order verstuurd vanuit ons magazijn. Wij hebben PostNL naderhand een aanvullende instructie gegeven, omdat de chauffeur uw woonadres niet konden vinden. Het pakket is na 2 pogingen alsnog bezorgd. Onze excuses voor de vertraging en het ontstane ongemak. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Pluspunten
professioneel bedrijf, erg aardige medewerkers
Positive
Very positive experience. Your SEO strategy is pretty good as we found you via a search. Ordered up and got exactly what we asked for delivered right away. Thanks!
Pluspunten
Snelle levering . Duidelijke site
Pluspunten
Levering.
VerbeterpuntenZorgen dat ZEKER bij veiligheids middelen DE /(ALLE !)HANDLEIDINGEN IN HET NEDERLANDS ZIJN. BIJ DE BRANDLADDER zit er EEN IN 6 TALEN bij, MAAR NIET IN HET NEDERLANDS..!!
Pluspunten
goede uitleg en snelle levering
VerbeterpuntenDit moment niet
Pluspunten
Alles even duidelijk en vlotte levering.
Pluspunten
duidelijke omschrijving van het product , met daarbij de mogelijkheid waar het product mee te vergelijken is
Pluspunten
Mooie en duidelijke website, snelle levering en kwalitatief goede producten in het assortiment
Pluspunten
Duidelijke website
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenIk heb een rookmelder gekocht type BRK 660MRL. Geleverd is een 660MBX. Op de website staat dat de BRK 660MRL een pakket is wat bestaat uit een 660MBX en een batterij. Ik vind dat misleidend, omdat de BRK 660MRL ook een daadwerkelijk product is. Mijn advies is om de website op dit punt te verbeteren.
Beste Robert, Dank voor uw reactie. Er staat bij het door u bestelde product duidelijk vermeld dat het om een samengesteld product gaat. U krijgt hierdoor meer waar voor uw geld. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig.nl
Pluspunten
goede side duidelijk.
Pluspunten
snel en levert wat ze beloven
Verbeterpuntenhooguit de prijs.... Maar dat is typisch Nederlands :-)
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.