Pluspunten
Pluspunten
Amai zeg, die levering dat ging super snel! Vriendelijke bezorgers (een Mw en Mr; wat onzeker) Degelijk product die brandladder
Pluspunten
Snel en juist geleverd.
Pluspunten
Quasi onmiddellijke respons om een vraag over beschikbaarheid van een product, prima!
VerbeterpuntenVoor de rook- en hittedetectoren kan enkel gezocht worden op draadloos koppelbare producten, maar niet op koppelbare met draad. Misschien toe te voegen ?
Pluspunten
Pluspunten
Eerste keer brandmelders besteld, snel en netjes geleverd
Pluspunten
Prima assortiment tegen scherpe prijzen. Prettige website en zeer snelle levering. Dik tevreden!
Pluspunten
Rookmelder van het juiste type snel geleverd
Pluspunten
Goede, duidelijke en snelle service!
Pluspunten
Snel en servicegericht
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima bedrijf, correct en snel geleverd.
Pluspunten
Snelle levering, zeer goede prijs / kwaliteitverhouding, kortom alles wat een bedrijf winner maakt.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Pluspunten
Hebben de dingen die ik vroeg goed uitgezocht en me daar goed over geïnformeerd.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.