Pluspunten
Ivm aanschaf alarmsysteem erg goed geholpen.
VerbeterpuntenBij het installeren van een alarmsysteem voelde ik een tijdsdruk omdat je maar een korte periode hebt om het een en ander te proberen. Hij moet immers binnen 14 dagen terug om eventueel een restitutie te krijgen. Duurde bij mij drie dagen voordat ik eraan kon beginnen en het terugsturen kan ook wel een dag of drie duren. Dus wellicht wat meer tijd geven in dit soort gevallen.
Pluspunten
prima website + snelle levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering Via internet besteld en geen medewerker gesproken.
Pluspunten
goedkoopste
Pluspunten
Alles was zeer duidelijk en snel geleverd.
Pluspunten
Prima prijzen en hele vlotte verzending.
Pluspunten
Gezocht, gevonden, geleverd volgens afspraak
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
kan hier niets over zeggen na 1 bestelling
Verbeterpuntenkan hier niets over zeggen na 1 bestelling
Pluspunten
Snel in huis. In eerste instantie vriendelijk geholpen, toen bleek dat een rookmelder het niet deed.
VerbeterpuntenKlant beter in vertrouwen nemen. Ik zit met extra retourkosten, doordat ik een artikel terugstuurde die niet werkte. Twee van de drie rookmelders kon ik activeren, de derde niet.Die mocht ik van een medewerker retour sturen. De melder bleek daar wel te werken, na enige moeite. Ik zag dat de handleiding ook niet volledig klopt met de werkelijkheid van activeren van de rookmelder. Ik kreeg te horen dat ik de toegezegde retourkosten niet krijg vergoed, omdat de melder het gewoon doet. Het was het idee van de medewerker om de melder retour te sturen ipv eerst telefonisch te ondersteunen. Telefonische ondersteuning kwam pas later. Eerste en laatste keer dat ik hier heb besteld. Geen reactie gehad op mijn mail met mijn teleurstelling in hun houding. Jammer! Aanvulling op ontvangen reactie van Allesveilig: het invullen van een review (op hun verzoek) en het noemen van de Consumentenbond ziet Allesveilig blijkbaar als dreigement. Is natuurlijk negatief en dat mag niet.
Beste Alfred, dank voor uw beoordeling. Zoals telefonisch besproken werkte de door u retour gezonden rookmelder volledig naar behoren. Wij hebben u echter preventief en binnen 24 uur een nieuwe rookmelder opgestuurd, lijkt ons een goede service. Indien een voor defect aangemeld product gewoon blijkt te werken worden de door u gemaakte verzendkosten niet vergoed. Daarnaast staat de instructie voor juiste activering van de rookmelder wel degelijk duidelijk vermeld in de handleiding. Vanwege diverse dreigementen per e-mail van uw zijde die u nogal bagatelliseert hebben wij ervoor gekozen om het contact te verbreken. Met vriendelijke groet, Klantenservice Allesveilig
Pluspunten
Goede prijzen. Ik heb dezelfde melders voor soms wel meer dan het dubbele online gezien. Redelijke verzendkosten. In kreeg ook een gelamineerd infosheet over rookmelders, met zeer nuttige info.
VerbeterpuntenDe factuur per mail komt van Fortimax Beheer, dus dat herkende ik niet en ik had het bijna weggegooid. Levertijd is prima, maar er zijn bedrijven die dat nóg beter doen dus daarom geen 10. Maar voor deze producten is dat niet nodig.
Pluspunten
snelheid, duidelijk afspraken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenProductbeschrijving bleek slecht gedeeltelijk te kloppen
Pluspunten
overzichtelijke site, degelijke informatie.
Pluspunten
Uitstekende dienstverlening. Proficiat
Pluspunten
Degelijk advies.
VerbeterpuntenIs nooit meteen bereikbaar, maar wordt wel snel terug gebeld.
Pluspunten
Scherpe prijzen. Zeer complete levering; inclusief batterijen , en geplastificeerde handleiding(wel zo handig voor gebruikers in huurhuis waar mmelders geplaatst zijn).
Pluspunten
Alles snel en keurig geleverd.
Pluspunten
Snel en netjes geholpen. Goede uitleg over product.
VerbeterpuntenWerd 3 keer doorverbonden voordat ik de juiste person aan de lijn had.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.