na bestelling zou er een bevestigingsmail komen, maar die heb ik nooit gekregen.
Pluspunten
Groot assortiment, goede productinfo, snelle levering
Pluspunten
Prima informatie op de website, snelle en correcte levering.
Pluspunten
Vlucht/touwladder besteld. Moeilijk te beoordelen of product goed is, ziet er wel degelijk uit, doch blijkt pas bij definitief gebruik. Kan ook personeel niet beoordelen. Levertijd was goed/snel.
VerbeterpuntenBij uitpakken van de ladder vielen de sporten uit elkaar waardoor ik die weer opnieuw moest stapelen en vasttapen. Wellicht kan dit anders bevestigd worden?.
Pluspunten
Snelle verzending. Netjes verpakt.
Pluspunten
Pluspunten
zeer snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en assortiment
Bij de rookmelder hoort een batterij die weliswaar was meegeleverd maar half leeg bleek te zijn waardoor de rookmelder een piepsignaal gaf. Pas nadat ik een nieuwe verse batterij had geplaatst was het piepsignaal weg
Pluspunten
Duidelijke website en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering, snel en helder antwoord bij vragen
Pluspunten
Duidelijke site. Product (brandmelder, met vermelding van zelfde aansluitingen van voorgaande serie nummers. Welke ook paste idd.!) Zeer tevreden.
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.