Pluspunten
Snelle levering, bovendien gratis vanaf 100 € ook in België. Voordelige prijzen en prima communicatie. Het onderdeel "Kennis & Vakmanschap" kan ik helaas niet beoordelen, omdat ik hierop nog geen beroep moest doen.
Pluspunten
goede en makkelijke info op website en normale prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, geen problemen bij het betalen
Pluspunten
goed advies, snelle levering
Pluspunten
Snel en goed verpakt
VerbeterpuntenSoort type product klopt niet met plaatje voor batterij openen. Zit dicht. Mail gestuurd. Geen antwoord terug.
Pluspunten
Voor de eerste keer zaken gedaan met Allesveilig.nl De spullen waren vlot geleverd, dus goed bevallen.
Pluspunten
Ziet er op internet betrouwbaar en professioneel uit...! Goed assortiment.
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit, overzichtelijke site
VerbeterpuntenDe vervoerder (post NL) biedt niet de mogelijkheid om bij de eerste levering al een alternatieve tijd aan te geven. Dus ik wist al dat ik er niet zou zijn maar kon pas na 1e niet thuis een alternatieve tijd en locatie kiezen. Post NL zou een hoop kosten kunnen voorkomen door 1e levering al planbaar te maken.
Pluspunten
nette service en snel geleverd
Pluspunten
Veel producten
VerbeterpuntenBetere website
Pluspunten
Snelle levering van het juiste product
VerbeterpuntenIk zou het niet weten, doorgaan zo
Pluspunten
Geheel volgens afspraak geleverd. Daarnaast een zeer scherpe productprijs.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Al 2x bestelling geplaatst. Ben tevreden over de prijs met daarbij een snelle levering.
VerbeterpuntenGeen op dit moment
levering kan sneller
Kazemat 4
3905NR Veenendaal
Allesveilig.nl is al sinds 2008 de specialist in veiligheid voor Nederland en België.